T10 Global aloittaa yhteistyön Snowball Moneyn kanssa blockchain-kehityksestä – Digital Transformation News

Reportedly, Abu Dhabi T10 2023 will be broadcasted on CricLife3

Abu Dhabi T10 on aloittanut matkansa lohkoketjuun. Raporttien mukaan T10 Global on tehnyt yhteistyötä Snowball Money -alustan kanssa, joka on suunnattu ihmisille kryptovaluuttojen ja Web3.0:n käyttämiseen.

Virallisen tiedotteen mukaan markkinoille tulostrategia koskee fyysisten ja digitaalisten palkintojen tarjoamista krikettifaneille maailmanlaajuisesti. Ymmärrettyjen tietojen mukaan käyttäjän tarvitsee vain skannata QR-koodi, joka näkyy näytöillä turnausotteluiden TV- ja digitaalilähetysten aikana sekä virallisilla Abu Dhabi T10 -sosiaalisen median alustoilla. Liityttyään jokaisen fanin odotetaan saavan digitaalisen palkinnon ja jopa mahdollisuuden tavata pelaajia, hankkia nimikirjoitettuja pelipaitoja, omistaa pelissä käytettyjä mailoja ja ansaita muita fyysisiä palkintoja. Uskotaan, että digitaalisen palkintojärjestelmän kautta fanit voivat ansaita palkintoja, osallistua päätöksentekoprosesseihin ja osallistua urheiluaiheisiin fanipeleihin. Abu Dhabi T10 -lohkoketjuun rekisteröitymisen QR-koodin kautta uskotaan olevan ilmaista.

”Uskon, että annamme ihmisten tulla omaksi pankiksi ja altistua erilaisille kryptovaluutoille ja myös ansaita niitä. Mielestäni Web3.0:n idea on, että jokainen ekosysteemiin arvoa tuova osallistuja palkitaan ja hänestä tulee järjestelmän omistaja. Alkuperäinen QR-koodi on vasta ensimmäinen vaihe, ja asioita on tulossa”, Snowball Moneyn toimitusjohtaja Parul Gujral sanoi.

Samankaltaiset artikkelit