L&T:n teknologiapalvelut tekevät yhteistyötä Nasscom – Digital Transformation Newsin kanssa

L&T Technology Services Limited is a global digital engineering and R&D services company

Virallisen tiedotteen mukaan L&T Technology Services Limited (LTTS), globaali digitaalisen suunnittelun ja tuotekehityksen palveluyritys, on ilmoittanut yhteistyöstään Nasscom GenAI Foundry -aloitteen kanssa. Tämän yhteistyön odotetaan myötävaikuttavan Generative AI:n kasvuun Intiassa tarjoamalla tukea tällä alalla toimiville startup-yrityksille.

”Kun etenemme digitaaliseen aikakauteen, Nasscom aikoo vaalia ja vaalia tekoälyn startup-ekosysteemiä Intiassa. Uskomme, että nämä startupit voivat innovoida ja muuttaa tekoälyteollisuutta, ei vain kotimaassa, vaan myös kansainvälisessä mittakaavassa”, Ankit Bose, Nasscomin tekoälyn johtaja selitti.

Nasscomin mukaan Gen AI -startupit maassa ovat keränneet yli 475 miljoonaa dollaria rahoitusta vuodesta 2021 toukokuuhun 2023 asti. Valittujen 26 startup-yrityksen joukosta LTTS tulee olemaan tekemisissä monien startup-yritysten kanssa jatkuvan sitoutumisprosessin kautta.

Lisäksi ”LTTS:n tavoitteena on nopeuttaa startup-yritysten kasvua generatiivisen tekoälysektorin alalla auttamalla niitä kääntymään, skaalautumaan ja vaikuttamaan merkittävästi sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti”, Abhishek Sinha, operatiivinen johtaja, hallituksen jäsen, L&T Technology Services, totesi. .

Samankaltaiset artikkelit