NPCI allekirjoittaa yhteisymmärryspöytäkirjan Arabiemiirikunnissa maksukorttien osalta

card

Intian National Payment Corporationin (NPCI) tytäryhtiö, joka on saanut tehtäväkseen viedä maksuteknologiansa maailmanlaajuisesti, allekirjoittaisi torstaina ensimmäisen sopimuksen Al Etihad Paymentsin kanssa auttaakseen kehittämään Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kotimaista maksukorttijärjestelmää, korkea virkamies sanoi. .

NPCI International Payments allekirjoittaa yhteisymmärryspöytäkirjan (MoU) Al Etihadin kanssa RuPayn pankki- ja luottokorttipinoon perustuvan korttijärjestelmän kehittämiseksi. Allekirjoitus tapahtuu kauppa- ja teollisuusministerin Piyush Goyalin läsnäollessa, joka lähtee huomenna kahden päivän vierailulle Arabiemiirikuntiin.

Intia ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat allekirjoittivat heinäkuussa yhteisymmärryspöytäkirjan, joka yhdistää molempien maiden nopeat maksujärjestelmät – Unified Payment Interface (UPI) ja Instant Payment Platform (IPP). He olivat myös sopineet yhdistävänsä vastaavat korttivaihteet – Rupay Switch ja UAE Switch – ja tutkivat maksujärjestelmien linkittämistä.

Maiden välillä allekirjoitettiin myös sopimus kahdenvälisen kaupan selvittämisestä paikallisissa valuutoissa. UPI-maksut oli otettu käyttöön joillakin maksualustoilla Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa jo vuonna 2022. NPCI on työskennellyt UPI:n, Rupayn ja muiden alkuperäiskansojen kehittämien teknologioiden viemiseksi maailmanlaajuisesti, ja keskusteluja käydään eri maiden keskuspankkien kanssa. Tällä hetkellä Singapore, Ranska, Iso-Britannia, Saudi-Arabia, Bahrain, Malediivit, Bhutan, Nepal ja Oman ovat maita, joissa intialaiset voivat maksaa UPI:llä.

Kauppaministeri johtaa liike-elämän valtuuskuntaa Arabiemiirikunnissa ja toimisi yhdessä Intian ja Arabiemiirikuntien välisen korkean tason investointityöryhmän puheenjohtajana yhdessä Abu Dhabi Investment Authorityn toimitusjohtajan sheikki Hamed Bin Zayed Al Nahyanin kanssa. Yhteinen työryhmä perustettiin vuonna 2013. keskeisenä foorumina edistää kauppaa, investointeja ja taloudellisia suhteita Arabiemiirikuntien ja Intian välillä.Kokoukseen osallistuu myös Mohamed Hassan Alsuwaidi, investointiministeri, MD ja ADQ:n toimitusjohtaja; Thani bin Ahmed Al Zeyoudi, ulkomaankauppaministeri; Khaled Mohamed Balama, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien keskuspankin pääjohtaja; ja molempien maiden suurlähettiläät. Molemmat valtuuskunnat keskustelevat kysymyksistä ja haasteista, jotka liittyvät Arabiemiirikuntien yritysten Intiaan tekemiin olemassa oleviin sijoituksiin ja intialaisten yritysten sijoituksiin Arabiemiirikunnissa.

Kokouksessa tarkastellaan myös yhteisen työryhmän tähänastisella työllä saavutettuja tuloksia, ja osapuolet jatkavat keinojen tutkimista helpottaa investointeja yhteisen edun mukaisille aloille, joilla on potentiaalia talouskasvulle, lausunnossa lisättiin. Goyal pitää myös kahdenväliset tapaamiset Khaldoon Al Mubarakin, toimitusjohtajan ja tohtorin, Mubadalan (UAE:n suvereeni sijoitusrahasto), Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ja Intian yritysneuvoston jäsenten, molempien maiden huippuyritysten johtajien ja suurimpien elintarvikkeiden maahantuojien kanssa GCC:stä (Persianlahden yhteistyöneuvosto) ja Egyptistä.

Samankaltaiset artikkelit