Bitcoin flirttailee 38 000 dollarin kanssa, koska spot-ETF-toiveet rohkaisevat härkäjuoksua – Digital Transformation News

Bets that Federal Reserve is done with interest-rate hikes have also lifted crypto prices

Bitcoin oli näköpiirissä 38 000 dollaria, taso, joka nähtiin viimeksi toukokuussa 2022, keskellä jatkuvaa nousua, jota vauhdittivat odotukset tokenin kysynnästä pörssirahastoista.

Suurin digitaalinen omaisuus on noussut noin 6 % viimeisen 24 tunnin aikana, ja sen hinta oli 37 843 dollaria torstaina klo 8.53 Singaporessa, mikä pidensi vuoden 2022 nousun 129 prosenttiin. Useat pienemmät virtuaalivaluutat, kuten toiseksi sijoittuva Ether, nousivat myös korkeammalle. Vaikka arvopaperi- ja pörssikomitea lykkäsi keskiviikkona jälleen päätöstä siitä, hyväksytäänkö ensimmäinen Yhdysvaltain ETF, joka sijoittaa suoraan Bitcoiniin, Bloomberg Intelligence odottaa vihreää valoa tällaisten rahastojen erälle tammikuuhun mennessä. ETF:t helpottaisivat instituutioiden ja äiti- ja pop-sijoittajien altistumista tokenille.

Vedot siitä, että Federal Reserve tekee koronnostoilla, ovat myös nostaneet kryptohintoja, jotka voivat olla herkkiä rahoitusmarkkinoiden likviditeettitason vaihteluille. ”Kryptoarvostuksen elpyminen voi jatkua, jos reaalikorot saavuttavat huippunsa ja näemme edelleen edistymistä kohti spot-ETF-hyväksyntöjä Yhdysvaltain markkinoilla”, kryptorahastoyhtiön Grayscale Investments LLC:n tutkimusjohtaja Zach Pandl kirjoitti muistiinpanossa.

Yksi sijoittajien arvoitus on, vähentääkö Bitcoinin nousu tänä vuonna jo spot-ETF:ien todennäköistä vaikutusta. Hyväksyntä saattaa olla ”hintaan vaikuttanut”, mutta kysymys on siitä, kuinka paljon ETF-rahastot houkuttelevat, Sui Chung, digitaalisten omaisuuserien indeksien tarjoajan CF Benchmarksin toimitusjohtaja, sanoi Bloomberg Television -kanavalla. Hajautusedut ohjaavat keskustelua Bitcoin-sijoituksista, koska tunnuksella ei ole korrelaatiota omaisuuserien, kuten osakkeiden, kanssa pidemmällä aikavälillä, hän sanoi.

Samankaltaiset artikkelit