Chai pe Charcha BrandWagonin kanssa

Me and my fiancé live in different cities so we try to meet on the weekend, says Arora

Viikonloput ovat seisokkeja. Kun viikko on täynnä töitä määräaikojen noudattamiseksi, kaikki tarvitsevat hengähdystaukoa rentoutuakseen ja toipuakseen. Suosikkiverkkosarjan katsomisesta loman suunnitteluun, viikonloput ovat perheen ja minun aikaa. Sanjana Arora, D’Decorin liiketoimintajohtaja, puhuu BrandWagon Onlinelle viikonloppuistaan, suosikkilomakohtestaan ​​ja muusta.

Rakastan katsomista ja urheilua. Yritän pelata tennistä viikossa ja uida vuorotellen. Rakastan myös tenniksen ja jalkapallon katsomista. Kun asun Lontoossa, yritin jopa katsoa live-ottelun kerran kuukaudessa.

Minä ja sulhasani asumme eri kaupungeissa, joten yritämme tavata viikonloppuna. Luemme tai uimme yhdessä, pidämme vapaata menemällä kiireisen kaupungin ulkopuolelle ja pitämällä seisokkeja.

Puhelimeni on elinehtoni. Yritän yleensä välttää ruutuaikaa kannettavan tietokoneeni lisäksi työhön ja henkilökohtaiseen puhelimeen henkilökohtaiseen aikaani.

Olisin mielelläni maisemakuvaaja. Kokeilen sitä joskus myös nyt vapaa-ajallani.

Kuitenkin klisee, mutta rakastan Malediiveja. Olen rannan ja veden ystävä. Vesiurheilu ja rauhallisuus kaukana kiireisestä meluisasta kaupungista. Yritän käydä siellä kahdesti tai kolmesti vuodessa.

Rakastan kaikenlaista elokuvia suoraan sanoen. Joskus kevyempi komedia tai joskus jännitysdraama. Nykyiset suosikkiohjelmani ovat Succession tai Ted Lasso!

Samankaltaiset artikkelit