Uusi Gurugram: Kiinteistöjen hotspot NCR:ssä

New Gurugram: A real estate hotspot in NCR

Gurugramin vilkkailla kaduilla, keskellä autojen huminaa ja arjen kiirettä, piilee piilotettu helmi, joka vangitsee sekä sijoittajien että asunnonostajien sydämet – New Gurugram.

Kuvittele tämä: eloisa sekoitus tyylikkäitä kerrostaloja ja laajoja aidattuja yhteisöjä nousevan kaupungin taustalla. Se ei ole vain esikaupunki; se on lupaus modernista elämästä parhaimmillaan, jossa jokainen nurkka kertoo tarinan kasvusta ja mahdollisuuksista.

Astu uuteen Gurugramiin, ja sinua tervehtii mahdollisuuksien maailma. Tämä dynaaminen keskus sijaitsee strategisesti Gurugramin ja Manesarin välissä, ja se tarjoaa paitsi modernit mukavuudet myös vertaansa vailla olevat liitännät.

Uusi Gurugram sisältää sektorit 80-86, 88-93, 95 ja 95A. Mutta kyse ei ole vain mukavuudesta – kyse on paikan sykkeestä. Uusi Gurugram ei ole vain paikka kartalla; se on luomassa oleva yhteisö. Leveät, kutsuvat tiet toivottavat sinut tervetulleeksi avosylin, lupaavat vaivatonta työmatkaa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta, jota on vaikea löytää muualta.

Yhteydellä on keskeinen rooli New Gurugramin viehätysvoimassa, sillä erinomaiset tieverkostot NH 48:n, Dwarka Expresswayn ja CPR:n kautta varmistavat nopean ja saumattoman pääsyn tärkeimpiin kohteisiin. Lisäksi sen läheisyys kansainväliselle lentokentälle Dwarka Expresswayn kautta ja tulevat infrastruktuurikehitykset, kuten Gurugram Interstate Bus Terminus ja Gurugram Heliport Hub, parantavat entisestään sen yhteyksiä.

Uuden Gurugramin leveät sisätiet mahdollistavat sujuvan liikenteen sujuvuuden ja varmistavat vaivattoman työmatkakokemuksen niin asukkaille kuin vierailijoillekin.

Ja puhutaan sitten kohtuuhintaisuudesta. Täällä ylellisyys kohtaa kohtuuhintaisuuden, ja tarjolla on laaja valikoima asuin- ja liikekiinteistöjä, jotka sopivat jokaiseen budjettiin. Asuinkiinteistöjen keskimääräinen hintahaarukka on ruplaa. 6 900 – Rs 14 000 per neliöjalka. Kaupallisten kiinteistöjen hinta vaihtelee Rs. 14 900 – Rs 40 000 per neliömetri.

Mutta mikä todella erottaa New Gurugramin muista, on sen kasvun henki. Viime aikojen haasteista huolimatta tämä elinvoimainen esikaupunki on jatkanut kukoistamistaan ​​merkittävällä kasvulla. Ja koska ennusteet viittaavat entistä lupaavampaan tuottoon tulevina vuosina, uuteen Gurugramiin sijoittaminen ei ole vain fiksu valinta – se on uskon harppaus tulevaisuuteen, joka on täynnä mahdollisuuksia.

Uuden Gurugramin neljännesvuosittainen kasvuvauhti pääoman arvonnousulla mitattuna vaihteli 5 prosentista 18 prosenttiin. Keskimääräinen vuokratuotto vaihteli 6 %:n ja 10 %:n välillä, ja ennusteet viittaavat mahdolliseen nousuun yli 15 % vuoteen 2027 mennessä. Viimeisten viiden vuoden aikana New Gurugramin sektorit ovat kokeneet hintojen merkittävän 70–100 % nousun ja voimakkaan kasvun. Erityisen ilmeinen vuoden 2021 jälkeen pandemian aiheuttamista haasteista huolimatta.

Ja tulevaisuudesta puhuttaessa, paras on vielä edessä. Kun näköpiirissä on jännittäviä infrastruktuurikehityksiä – ajattele uutta ISBT:tä NH-8-risteyksessä sekä asuin- ja kaupallisia hankkeita, jotka määrittelevät ylellisyyttä uudelleen – New Gurugram on valmis nousemaan NCR:n kruununjalokiviksi.

Olitpa siis taitava sijoittaja, joka etsii seuraavaa laajaa mahdollisuuttasi, tai asunnonostaja, joka etsii siivua modernia paratiisia, älä etsi kauempaa kuin New Gurugram. Sen lyömätön yhdistelmä kohtuuhintaisuutta, yhteyksiä ja loputonta potentiaalia tekee siitä enemmän kuin pelkän esikaupunkialueen – se on kaupunkiasumisen tulevaisuus.

Samankaltaiset artikkelit