Bharat Highways InvIT IPO avautuu tänään; Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää – Market News

Bharat Highways InvIT ipo opens today

Bharat Highways InvIT IPO avautuu merkintöjä varten tänään (keskiviikkona 28. helmikuuta) ja sulkeutuu perjantaina 1. maaliskuuta. Bharat Highways InvIT IPO keräsi 825,97 ₹ ankkurisijoittajilta tiistaina 27. helmikuuta. Yhtiö ilmoitti pörssille jakaneensa 8 ,25 97 350 osaketta hintaan 100 ₹ kappale.

Bharat Highways InvIT IPO -hintakaistalle on asetettu 98–100 ₹ osaketta kohden. Bharat Highways InvIT IPO eräkoko on 150 osakeosaketta ja sen jälkeen 150 osakeosakkeen kerrannaisina.

Bharat Highways InvIT IPO on varannut korkeintaan 75 % osakkeiden tarjouksen koosta julkisessa annissa Qualified Institutional Buyers (QIB), ja vähintään 25 % nettoennista Non Institutional Investors (NII).

Alustavasti Bharat Highways InvIT IPO osakkeiden allokointiperusteet viimeistellään maanantaina 4. maaliskuuta ja yhtiö aloittaa palautukset tiistaina 5. maaliskuuta, kun taas osakkeet hyvitetään jaon saaneiden demat-tilille samana päivänä. Bharat Highways InvIT:n osakkeet listataan todennäköisesti BSE:ssä ja NSE:ssä keskiviikkona 6. maaliskuuta.

Bharat Highways InvIT IPO on 2 500 ₹ arvoinen kirjapainos. Liikkeeseenlasku on kokonaan uusi 25 miljoonan osakkeen liikkeeseenlasku.

Nettotuotto käytetään yleisiin tarkoituksiin ja lainojen myöntämiseen hankkeen erillisyhtiöille, jotta ne voivat maksaa kokonaan tai osittain takaisin olemassa olevat velkansa, mukaan lukien kertyneet korot ja ennakkomaksujen sakkomaksut.

HDFC Bank Limited, Axis Capital Limited, IIFL Securities Limited ja ICICI Securities Limited ovat liikkeeseenlaskun pääjohtajia. KFin Technologies Limited on Liikkeeseenlaskun rekisterinpitäjä.

InvIT:n edunvalvoja on IDBI Trusteeship Services Limited. Sijoituspäällikkö GR Highways Investment Manager Private Limited ja sponsori Aadharshila Infratech Private Limited on nimitetty.

Samankaltaiset artikkelit