Rupia vakiintuu 82,91:een suhteessa Yhdysvaltain dollariin – Market News

rupee, revenue

Rupia pysyi torstaina ennallaan 82,91:ssä (väliaikainen) suhteessa Yhdysvaltain dollariin, koska jatkuva ulkomaisen pääoman ulosvirtaus kompensoi raakaöljyn alempien hintojen ja heikon dollarin tuen suuria risteyksiä vastaan ​​ulkomailla.

Lisäksi positiivinen kehitys osakemarkkinoilla tarjosi pehmusteen kotimaiselle yksikölle, valuuttakauppiaat sanoivat.

Markkinaosapuolet olivat myös varovaisia ​​ennen myöhemmin päivällä julkaistavia kotimaisia ​​BKT-tietoja, he lisäsivät.

Pankkienvälisillä valuuttamarkkinoilla paikallinen yksikkö avautui 82,88:aan ja kosketti päivän alimmaa 82,94 dollaria vastaan. Paikallinen yksikkö asettui lopulta edellispäivän päätöstasolle 82,91 (väliaikainen) dollaria vastaan.

Keskiviikkona rupia laski 2 paisea 82,91:een suhteessa Yhdysvaltain dollariin.

Dollariindeksi, joka mittaa dollarin vahvuutta kuuden valuutan koria vastaan, laski 0,19 prosenttia 103,78:aan.

Anuj Choudharyn tutkimusanalyytikko, BNP Paribasin Sharekhan, sanoi, että Intian rupiaan kohdistui paineita ulkomaisten institutionaalisten sijoittajien myynnin ja maahantuojien dollarin kysynnän vuoksi. Positiiviset kotimarkkinat ja heikko Yhdysvaltain dollari kuitenkin vaimensivat laskua.

Hän sanoi, että Yhdysvaltain dollari laski, kun Yhdysvaltain BKT:n kasvuennuste heikkeni, mutta myös muut makrotalouden tiedot olivat pettymys.

”Odotamme, että rupia vaikuttaa hieman negatiivisesti OMC:iden (öljymarkkinointiyhtiöiden) ja maahantuojien dollarin kysyntään. Heikko dollari ja positiiviset kotimaan ja Euroopan markkinat voivat kuitenkin tukea rupiaa matalammalla tasolla. Kauppiaat voivat saada vihjeitä Intian julkisen talouden alijäämä- ja BKT-tiedoista”, hän sanoi ja lisäsi, että ”USD-INR spot-hinnan odotetaan käyvän 82,70 – 83,15 ruplaa”.

Maailman öljyn vertailuindeksi Brent-raakaöljyn futuurit laskivat 0,17 prosenttia 83,54 dollariin barrelilta.

Kotimaisilla osakemarkkinoilla Sensex nousi 195,42 pistettä eli 0,27 prosenttia ja asettui 72 500,30 pisteeseen. Nifty nousi 31,65 pistettä eli 0,14 prosenttia ja päätyi 21 982,80 pisteeseen.

Ulkomaiset institutionaaliset sijoittajat (FII) olivat nettomyyjiä pääomamarkkinoilla keskiviikkona, kun he luovuttivat osakkeita nettomääräisesti 1 879,23 miljardin ruplan arvosta pörssin tietojen mukaan.

Samankaltaiset artikkelit