Katsottavat osakkeet: Jindal Stainless, Bharti Airtel, Tech Mahindra, JSW Energy, Wipro, ICICI Securities – Markkinauutiset

Stocks to watch today

GIFT Nifty ilmoitti, että Intian osakeindeksit BSE Sensex ja NSE Nifty 50 voivat avautua vaimeasti. Tässä on katsaus kaupankäynnin tärkeimpiin osakkeisiin.

Osakkeet painopisteessä: GIFT Nifty kävi hieman korkeammalla, kun indeksi nousi 11,50 pistettä eli 0,05 % 22 081,00:aan, mikä osoittaa, että kotimaiset indeksit NSE Nifty 50 ja BSE Sensex alkoivat tiistaina. Aiemmin perjantaina NSE Nifty 50 nousi 84,80 pistettä eli 0,39 % ja asettui 22 096,75:een, kun taas BSE Sensex päätti 190,75 pistettä eli 0,26 % korkeammalla 72 831,94:ssä.

Jindal Stainless ja IIT Kharagpur työskentelevät yhdessä metallurgisissa projekteissa, kuten primääriseosten tuotannossa ja materiaalien karakterisoinnissa. Kyseessä on alan ja korkeakoulujen välinen yhteistyö, jonka puitteissa johtava oppilaitos tarjoaa teknisiä ja toiminnallisia ratkaisuja, yhtiö totesi lauantaina antamassaan lausunnossa.

Reliance Jio ja Bharti Airtel omaksuvat todennäköisesti erilaisia ​​strategioita tariffien korotuksiin parlamenttivaalien jälkeen. Yrityksen johtajien mukaan vaikka Bharti Airtel aikoo nostaa päätariffeja, Jio ei ehkä tee samaa. Sen sijaan yritys ryhtyy toimenpiteisiin, jotka edistävät datan kulutusta, mikä saa käyttäjät siirtymään korkeampiin pakkauksiin, mikä parantaa sen keskimääräistä tuloa käyttäjää kohden (ARPU).

Yhtiö ilmoitti aikovansa yhdistää kaksi kokonaan omistamaansa tytäryhtiötä, Born Groupin ja Tech Mahindran (Amerikka), synergisoidakseen liiketoimintaa, optimoidakseen toimintakustannuksia ja vähentääkseen vaatimustenmukaisuusriskejä.

Teollisuusmies Naveen Jindaliin liittyvä Visco Orinoco on ottanut haltuunsa Venezuelan suurimman rautamalmilaitoksen, jonka omistaa CVG Ferrominera Orinoco. Yritys, joka aikoo aloittaa toimintansa ”välittömästi”, aikoo viedä tehtaalta 600 000 tonnia rautamalmia tämän kalenterivuoden loppuun mennessä. Se tekee myös ”merkittäviä” investointeja laitokseen, kehitystä lähellä olevat lähteet sanoivat, mutta eivät paljastaneet yksityiskohtia.

JSW Energyn haara JSW Renewable Energy on allekirjoittanut sopimuksen Reliance Powerin kanssa ostaakseen 45 MW:n tuulivoimaprojektinsa Maharashtran Vashpetissä 132 miljoonalla rupialla.

Reutersin kaksi sisäistä muistiota osoittivat, että Wipro on ylentänyt kuusi työntekijää varatoimitusjohtajan rooleihin ja 25 muuta varapresidenttitehtäviin. Kampanjat, joita alan tarkkailijat pitävät ylemmän tason uupumisen pysäyttämisenä, tulivat useiden korkean profiilin irtautumisten jälkeen maan 4. ohjelmistopalvelujen viejästä. Monet ylimmän tason johtajat ovat jättäneet Wipron kuluneen vuoden aikana, mukaan lukien talousjohtaja Jatin Dalal, kasvujohtaja Stephanie Trautman sekä digitaali- ja pilvipalvelujohtaja Barath Narayanan.

Intian arvopaperi- ja pörssilautakunta antoi perjantaina hallinnollisen varoituksen ICICI Securities Limitedille. Hallinnollinen varoitus on annettu joulukuussa 2023 tehdyn yhtiön Kauppiaspankkitoiminnan kirjanpidon ja arkiston tarkastuksen yhteydessä, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Keskellä uhkaavaa Paytmia koskevaa sääntelyä, Paytm Payments Bankin saaessa viranomaisvaroituksia ja RBI:n asettaessa vakavia liiketoimintarajoituksia tytäryhtiölle, Motilal Oswal Financial Services arvioi, että Paytmin FY25E-tulojen odotetaan laskevan 24 prosenttia.

Perjantaina Hindustan Aeronautics teki sopimuksen Guyanan puolustusvoimien kanssa kahden Hindustan-228 Commuter Air -lentokoneen toimittamisesta. Sopimuksen arvo on lähes 194 miljoonaa rupiaa.

Perjantaina yhtiö ilmoitti solmineensa lisenssisopimuksen yhdysvaltalaisen Pharmazz-yhtiön kanssa Centhaquinen, luokkansa ensimmäisen elvytysaineen kaupallistamiseksi Intiassa. Sopimuksen mukaan Dr Reddy's saa yksinoikeudet Centhaquinen markkinointiin ja jakeluun Intiassa ja Nepalissa, kun taas Pharmazzilla on oikeus ennakkomaksuihin ja rojalteihin.

Exide Industries kertoi perjantaina, että sen kokonaan omistama materiaalitytäryhtiö Chloride Metals on saanut tuloveropäätöksen vuodelle 2022-2023, mikä on johtanut 133,03 miljoonan rupian verovaatimukseen.

Samankaltaiset artikkelit