Tuntien jälkeen – Brand Wagon News

Vipul Gupta, founder & director, Re’equil India (Image: PR Handout)

Työni tarjoaa päivittäisiä mahdollisuuksia oppia ja kehittyä samanhenkisten ihmisten ympäröimänä, joilla on sama intohimo kasvuun ja tietoon. Kollegani eivät ole vain uteliaita, vaan voin ilokseni todeta, että he ovat toteuttajia, jotka panevat tietonsa käytäntöön.

On uskomattoman antoisaa tietää, että työlläni on jotain myönteistä. Tarjoamme turvallisia ja tehokkaita henkilökohtaisen hygienian tuotteita, jotka parantavat asiakkaidemme elämää, ja olen ylpeä saadessani olla osa sitä. Mitä tulee toimialaamme, yksi muutoksista, joita haluaisin nähdä, on se, että brändit asettavat realistisia odotuksia tuotteilleen. Niiden on perusteltava väitteet tieteellisillä todisteilla ja viime kädessä tarjottava tuotteita, joihin kuluttajat voivat todella luottaa.

Työhöni liittyy paljon ajattelua ja lukemista. Kirjat ovat minulle tärkeä inspiraation ja oppimisen lähde. Lukeminen antaa minulle mahdollisuuden poimia uusia oivalluksia ja ideoita, joista keskustelen tiimin kanssa pyrkiessämme parantamaan palveluamme asiakkaillemme. Keskustelut tiimini ja kollegoideni kanssa saavat minut tuntemaan oloni energiseksi. Jotkut keskusteluistamme ovat kevyempiä, kun taas toiset ovat ajatuksia herättäviä ja tarjoavat usein mahdollisuuksia oppimiseen ja itsetutkiskeluun.

Yksi asia, josta en pidä, on se, ettei minulla ole selkeää aikataulua; tai kun päivä alkaa juosta minua sen sijaan, että se olisi päinvastoin. Olen myös pettynyt, kun näen uteliaisuutemme laskevan ja kun lakkaamme tarkistamasta asioita, jotka toimivat hyvin ja ne, jotka eivät.

Vaikka tavalliset askarit vievät osan viikonloppuajastani, autoni puhdistaminen on mielestäni uskomattoman terapeuttista. Pidän myös kriketin pelaamisesta, joten haluan aloittaa sen uudelleen viikonloppuisin!

En ole suuri vempainfani. Itse asiassa pidän mieluummin yksinkertaisuudesta ja ainoat gadgetit, joita käytän, ovat puhelin ja kannettava tietokone. Nautin myös ajatusteni kirjoittamisesta paperille fyysisesti sen sijaan, että käyttäisin sovelluksia muistiinpanojen tekemiseen. Minusta se on selkeämpi tapa käsitellä ajatuksiani ja ideoitani.

Suhtaudun vahvasti japanilaisiin merkkeihin Hondan ja Toyotan kaltaisista autoista vaatemerkkeihin kuten Uniqlo ja elektroniikkaan, kuten Sony ja Citizen. Arvostan heidän laatuaan ja ammattitaitoaan, ja omistan useita heidän tuotteitaan, ja haluan lisätä kokoelmaani.

ViserrysInstagram, LinkedIn, Facebook

Samankaltaiset artikkelit