HDFC Bankin säästötilit saavat vauhtia sulautumisen jälkeen – Banking & Finance News

hdfc, hdfc bank, savings account, hdfc savings, banking

HDFC Bankin yhdistäminen asuntoluottoyhtiö HDFC:n kanssa on kasvattanut pankin säästötilisalkkua. Ennen fuusiota noin 30–35 % lisämaksuista tehtiin HDFC Bankin säästötiliasiakkaalle. Tämä luku on noussut noin 80 prosenttia sulautumisen jälkeisistä lisämaksuista.

”Tavoitteemme on saavuttaa 90 % tämän verotuksen loppuun mennessä”, sanoi Arvind Kapil, HDFC Bankin asuntolainan, asuntolainan, LAP:n maajohtaja. Hän lisäsi, että pankki jatkaa ponnistelujaan saadakseen jäljellä olevat 10 % asiakkaita.

Pankin markkinaosuus on kasvanut fuusion jälkeen noin 18-20 % lisämaksuilla. Se on osoittanut vahvaa ja johdonmukaista korkeampaa kaksinumeroista kasvua vuositasolla koko asuntolainaliiketoiminnassaan ensimmäisen kuuden kuukauden ajan sulautumisen jälkeen. Pankki on noussut johtoasemaan edelliseen vuosineljännekseen verrattuna, sillä se kirjasi 3,6 %:n kasvun, joka oli suurin asuntoluottojen joukossa. Pankin asuntolainat kasvoivat 7,43 biljoonaan rupiaan 31. joulukuuta 2023 syyskuun 2023 7 17 biljoonasta rupiasta.

”Pankin asuntolainaliiketoiminnasta on tullut sekä varojen että velkojen tuottaja ja se kasvaa voimakkaasti. Tämä johtaa korkeampaan tahmeusosuuteen ja vahvempaan asiakasyhteyteen pankkiin pidempään”, Kapil sanoi.

Pankki on jo aloittanut tuotteidensa ristiinmyynnin näiden palvelukeskusten kautta helmikuun 1. päivästä alkaen. Osana ristiinmyyntistrategian vahvistamista asuntolaina-asiakkaat voivat hyödyntää laajan valikoiman tuotteita ja palveluita, kuten kestolainoja, luottoja. kortit, varallisuusneuvontatuote, vakuudettomat lainat ja kodin kunnostuslainat.

”Jatkossa ristiinmyynti on jatkuva painopiste sekä olemassa oleville että uusille asiakkaille. Tämän tiimin vahvuuden odotetaan pystyvän ristiinmyyntiin ilman lisähankintakustannuksia digitaalisten matkojen ansiosta”, hän lisäsi.

Hän sanoi, että pankin perusstrategiana on ollut parantaa käsittelyn läpimenoaikaa etupäässä. Sulautumisen jälkeinen läpimenoaika on lyhentynyt lähes kolmannekseen. Tämä yhdistettynä entisen HDFC Oy:n vahvuuteen olla yhteydessä asiakkaisiin henkilökohtaisesti on potentiaalinen muuttaja sekä myynnin liikevaihdon että ristiinmyynnin kannalta.

Pankki käynnistää maaliskuun puoliväliin mennessä saumattoman suoran läpikulkumatkan asuntojen peruskorjauslainoille, josta voi muodostua vahva tuotevalikoima asiakkaille. Huhtikuuhun 2024 mennessä pankki suunnittelee myös tuovansa markkinoille kodinsäästötuotteen.

Samankaltaiset artikkelit