Vibhor Steel Tubes näkee 86 %:n palkkion harmaissa markkinoilla; Lue lisää – Markkinauutiset

Vibhor Steel Tubes ERW-Pipes

Vibhor Steel Tubesin listautumisanti päättyi helmikuun 15. päivänä. Yhtiön osakkeet vaihtoivat omistajaa 86 prosentin ylikurssilla 281 rupiaan harmailla markkinoilla päivä sen jälkeen, kun liikkeeseenlasku suljettiin tarjouskilpailua varten.

Harmaat markkinat ovat epäviralliset markkinat, joilla osakkeet käyvät kauppaa laittomasti ennen kuin ne tulevat pörssiin.

Yhtiö avasi IPO-tarjouksensa 13. helmikuuta kerätäkseen 72,17 miljardia tarjoamalla 4,8 miljoonaa osaketta. Yhtiö asetti liikkeeseenlaskun hintarajaksi 141-151 rupiaa. Yhtiön osakkeet listataan sekä NSE- että BSE-pörsseissä.

Yksityissijoittajan oli tarjottava vähintään 99 osaketta, yhteensä 14 949 ruplaa listautumisannin ylärajalla eli 151 ruplaa. Yhtiö tarjosi annin ankkurisijoittajille tarjottujen osakkeiden kokonaismäärästä 1,4 miljoonaa osaketta ja keräsi 52 osaketta.

Yritys on teräsputkien valmistaja, viejä ja toimittaja raskaille konepajayrityksille. Yritys valmistaa ERW-putkia vesiliikenteeseen, öljyyn, kaasuun ja muihin myrkyttömiin tarvikkeisiin; kuumasinkityt putket käytettäväksi maataloudessa ja infrastruktuurissa; ontot putket neliön ja suorakaiteen muotoisina; pohjamaalatut putket; ja törmäysesteet rautateillä, moottoriteillä ja teillä.

Kerätyt varat käytetään käyttöpääomavaatimusten ja yleisten yritysten tarkoituksiin, yhtiö sanoi markkinoiden sääntelyviranomaiselle SEBI:lle toimittamissaan liikkeeseenlaskupapereissa.

Samankaltaiset artikkelit