Heritage Foods, Amara Raja, KCP ralli, kun Chandrababu Naidu laajentaa tukea NDA:lle

Chandrababu Naidu stocks

Telugu Desam Party (TDP), kuten Amara Raja Energy, Heritage Foods ja KCP, liittyvät osakkeet ovat nähneet massiivisen mielenosoituksen viimeisen kahden päivän aikana. Osakkeiden nousu tuli sen jälkeen, kun Chandrababu Naidu päätti laajentaa tukea NDA:lle hallituksen muodostamiseksi keskustassa. TDP on myös järjestänyt vahvan paluun Andhra Pradeshissa ja se on myös tukenut rallia. Uutiset kertoivat myös, että TDP-johtajan odotetaan tulevan Andhra Pradeshin pääministeriksi.

Amara Raja Energy and Mobilityn osakkeet ovat nousseet 18,7 % viimeisen kahden päivän aikana. Jay Dev Galla, entinen kansanedustaja TDP:stä, on Amara Raja Energyn toimitusjohtaja. Osake nousi uuteen 52 viikon huipulle 1 333 rupiaan, mikä on myös sen päivän sisäinen huippu.

Heritage Foodsin osake on noussut 31 % viimeisen kahden päivän aikana. Chandrababu Naidun poika Nara Lokesh on yksi yhtiön hallituksen jäsenistä. Heritage Foods nousi niin paljon, että se laukaisi 601,15 Rs:n ylärajan 6. kesäkuuta, mikä teki sen tuoreen 52 viikon huippunsa. Tällä hetkellä promoottorilla, mukaan lukien Naidun vaimo ja poika, on hieman yli 41 %:n omistusosuus yrityksestä, mikä ei ole vain maitoalan, vaan myös uusiutuvan energian omistusosuus.

Kesäkuun 6. päivänä KCP:n osakkeet nousivat 13,56 % sen jälkeen, kun se oli yli 17 % edellisenä päivänä, kun Chandrababu Naidun johtama TDP-JSP-BJP-liittoutui voitti 165 paikasta 175 paikasta Andhran eduskuntavaaleissa. Osake on noussut yli 32 % viimeisen kahden päivän aikana. Nousu tuli, kun Nadun rakas Amravati-projekti saattaa saada elpymisen, kun hän vannoo Andhra Pradeshin pääjohtajana. Hän halusi myös Amravatin Andhra Pradeshin pääkaupungiksi. KCP sijaitsee strategisella paikalla Amravatissa, mikä antaa sille etulyöntiaseman muihin sementtiyhtiöihin nähden.

Samankaltaiset artikkelit