Näppärä, Sensex todistaa alueeseen sidottua toimintaa; Tata Steel, LTIMindtree, L&TFH ostettavien osakkeiden joukossa

Nifty, Sensex

Viime tiistaina vertailuindeksit näkivät vaihteluväliä, Nifty päätyi 20 pistettä alempana, kun taas Sensex laski 68 pistettä. Toimialoista IT- ja digitaaliindeksit nousivat yli prosentin, kun taas todellisuusindeksi putosi yli 1,5 prosenttia. Teknisesti eilisen lupaavan käänteismuodostelman jälkeen markkinat avautuivat positiivisesti, mutta vahvan avauksen jälkeen voitot kirjattiin korkeammalle tasolle.

Päiväkaaviossa indeksi on muodostanut pienen laskevan kynttilän, joka kertoo härkien ja karhujen välisestä päättämättömyydestä. Olemme sitä mieltä, että alle 19 700 markkinat voisivat testata uudelleen 19 650-19 600 tason. Kääntöpuolella uusi nousutrendi olisi mahdollinen vasta 19 800:n irtisanomisen jälkeen. Saman yläpuolella indeksi voi nousta 19 840-19 875:een.

LTIMindtree: OSTA

CMP: Rs 4975 | TAVOITE: Rs 5220 | SL: 4880 Rs

Äskettäisen korjauksen jälkeen noin 5200:n huipuista osake siirtyi konsolidointivaiheeseen. Lopulta se on muodostanut pyöristävän pohjakaaviomuodostelman volyymin kasvun myötä ja vetäytynyt alemmalta tasolta saadakseen uuden nousutrendin tulevissa kaupankäyntisessioissa.

Tata Steel: OSTA

CMP: 123,15 Rs | TAVOITE: Rs 130 | SL: 120 Rs

Osake on viime viikkoina osoittanut merkittävää rallia alimmillaan ja osakkeen trendi on edelleen nousevassa suunnassa. Viikkokaavion muodostumisen korkeampi ja korkeampi matala sarja näkyy osakkeessa. Näin ollen muodostus viittaa nousujohteiseen jatkumiseen lähitulevaisuudessa.

L&T Finance Holdings: OSTA

CMP: 132,5 Rs | TAVOITE: Rs 140 | SL: 128 Rs

Laskuri käy vaihteluväliin sidottussa tilassa muutaman viime istunnon aikana, ja tällä hetkellä laskuri on lähellä suorakaidekaaviokuvion erotusviivaa. Näin ollen viimeaikainen hintakehitys viittaa uuteen nousuun tulevalla horisontilla

Grasim Industries: OSTA

CMP: Rs 1835,8 | TAVOITE: Rs 1930 | SL: Rs 1795

Laskuri käy kauppaa nousevalla kanavalla jatkuvasti viikoittain. Korkeammat korkeat ja korkeammat matalat karttamuodostelmat näkyvät laskurilla. Lisäksi trendi-indikaattorit, kuten MACD ja ADX, osoittavat nousevaa voimaa. Siksi liike nykytasolta ylöspäin säilyy hyvin todennäköisesti myös lähitulevaisuudessa.

Samankaltaiset artikkelit