Zurich Insurance ostaa 70 prosentin osuuden Kotak Generalista 5 560 miljoonalla rupialla päivitetyssä kaupassa – Pankki- ja rahoitusuutiset

Zurich Insurance, Kotak General

Zurich Insurance -yhtiö ostaa 70 prosentin osuuden Kotak Generalista 5 560 miljoonalla rupialla yhdessä erässä. Aluksi Zurich Insurance oli ilmoittanut ostavansa 51 prosenttia ja loput 19 prosenttia kolmen vuoden kuluessa. Kauppa toteutetaan ensisijaisilla ja toissijaisilla hankinnoilla.

Yrityshakemuksessa Kotak Mahindra Bank sanoi, että kaupan osapuolet, nimittäin pankki, Zurich ja Kotak General, ovat päässeet yhteisymmärrykseen. Zurich hankkii 70 prosentin osuuden Kotak Generalista yhdistämällä ensisijaisia ​​ja toissijaisia ​​hankintoja yhdessä erässä.

Tämän hankinnan kokonaishinta on noin 5 560 miljoonaa rupiaa, toisin kuin aiemmin julkistettu ehdotus, joka tunnetaan nimellä ”Ehdotettu 70 %:n hankinta”.

Virallisessa lausunnossa todettiin lisäksi, että kaikki muut sopimuksen ehdot pysyvät ennallaan. Se totesi lisäksi, että ehdotettu hankinta edellyttää tavanomaisten ennakkoehtojen täyttämistä, mikä sisältää viranomaishyväksynnän sekä Intian keskuspankilta että Intian vakuutusalan sääntely- ja kehitysviranomaiselta.

Samankaltaiset artikkelit