Oberoi Realtyn osakkeet saavuttivat tänään 52 viikon korkeimman arvonsa vaimennetuista ennakkomyynnistä huolimatta; pitäisikö sinun ostaa, myydä vai pitää ORL-osakkeita?

Oberoi Realty Stock

Oberoi Realty -osake hyppäsi 3,74 % ja nousi uuteen kaikkien aikojen ennätykseen 1 149,80 rupiaan tänään huolimatta siitä, että yhtiö raportoi 4,8 miljardin ruplan ennakkomyynnistä nykyisen verotuksen ensimmäisellä neljänneksellä. Yhtiö rekisteröi vaimeaa ennakkomyyntiä, 37 % vähemmän kuin vuotta aiemmin, mikä johtui pääasiassa uusien lanseerausten puuttumisesta. Vaikea suorituskyky johtui myynnin nopeuden hidastumisesta sen olemassa olevissa projekteissa. Välittäjät tarjoavat ristiriitaisia ​​arvosteluja skriptistä. Oberoi Realtyn osakkeet ovat käyneet tasaisesti viimeisen 5 päivän aikana, nousseet 9,30 % viimeisen kuukauden aikana ja huikeat 29,11 % viimeisen 6 kuukauden aikana.

”Liiketoiminnan kehittämisen (BD) osalta ORL:llä on meneillään oleva kauppa Gurugramissa, MMR:n kunnostusprojektista allekirjoitettu LOI ja muutama mahdollinen maapalsta valmisteilla. Ottaen huomioon odotettavissa olevat vahvat kassavirrat valmiista varastosta 360W- ja Mulund-projekteissa sekä uusi liiketoimintakehitys MMR:n ulkopuolella, pysymme rakentavasti ORL:n suhteen ja säilytämme BUY:n korotetulla tavoitehinnalla 1 298 Rs/h (heijastava). Thane-projektin mattopinta-alan kasvu ja nykyisen portfolion odotettua parempi toteutus).

”Vaimea suorituskyky johtui myynnin nopeuden laskusta sen olemassa olevissa projekteissa vuositasolla. Näin ollen uudet lanseeraukset ovat edelleen keskeisiä vauhdittamaan myyntiä edeltävän vuoden kasvua vuonna 24. Yhtiö on oikealla tiellä käynnistääkseen molemmat Thane-projektit 2HFY24:n aikana sekä Goregaon-projektinsa tornin lanseerauksen, mikä johtaa 74 prosentin kasvuun ennakkomyynnissä. Koska uusia projekteja (Thanen lisäksi) ei odoteta käynnistyvän lähitulevaisuudessa, kasvun näkyvyys on rajallinen. Johto odottaa saavansa päätökseen muutaman maakaupan 24. tilikaudella, mutta koska arvioinnit viittaavat jo 60 %:n preemioon sen nykyisen asuntoputken arvoon verrattuna, uskomme, että kasvu on hinnoiteltu.

”Odotamme OBER:n tekevän vähintään 60 miljardia INR myyntivarauksia FY24E ja FY25E. Lisäksi odotamme yhtiön vuokratuottojen nousevan 11,3 miljardiin ruplaan vuonna 25e 2,9 miljardista ruplasta vuonna 23, kun Commerz III/Borivali -ostoskeskukset alkavat vuokrata 25e:n vuosineljännekseltä. Säilytämme ennallaan SoTP-pohjaisen tavoitehinnan 1 210 Rs/osake, joka perustuu 1,15x FY24E NAV:iin, mutta laskemme luokituksen BUY:sta ADD:iin osakekurssin 23 prosentin nousun jälkeen viimeisen kolmen kuukauden aikana. Keskeisiä riskejä ovat asuntojen kysynnän lasku ja heikko toimistovuokraus.

Samankaltaiset artikkelit