Gurgaonin korkein ongelmallinen luksusprojekti takaisin raiteilleen

Tulip Monsella: Gurgaon's tallest troubled luxury project back on track

Merkittävässä käännekohdassa Tulip Infratech, kiinteistöyhtiö, jonka pääkonttori on Gurgaonissa, on noussut uutisotsikoihin poikkeuksellisesta edistymisestään transformatiivisessa Tulip Monsella -hankkeessa, joka tunnetaan yhtenä vuosituhannen kaupungin korkeimmista asuinhankkeista.

Tämä projekti, joka oli aiemmin ollut historian partaalla aikaisempien takaiskujen vuoksi, on nyt palannut raiteilleen ja kukoistaa Tulip Infratechin johdolla. Yli 5000 Tulip-projekteihin aiemmin sijoittaneen asunnon ostajan vahva tuki ja luottamus on saanut Tulipin paljastamaan tämän arvostetun projektin vaiheen II ennätysajassa.

Tulip Monsellan II vaihe kattaa yli 3 50 000 neliöjalkaa, mukaan lukien huippuluokan huippuylelliset huoneistot, duplex- ja kattohuoneistot.

Hankkeen kokonaispinta-ala on yli 20 hehtaaria Golf Course Roadilla, sektorilla 53, ja sen arvoksi arvioidaan yli 5 000 miljoonaa rupiaa. Alun perin toisen kiinteistönvälittäjän aloitteesta ja sittemmin pysähtyneestä Tulip Infratechista tuli toivon majakka sekä sijoittajille että asunnonomistajille.

Tulip Infratechin johdolla tämän kunnianhimoisen hankkeen väitetään olleen merkittäviä harppauksia. Vuonna 2021 PNB Housing Finance Oy:n ja edellisen rakentajan kanssa käytyjen neuvottelujen kautta projektin ottamaan haltuunsa Tulip Infratechillä on kunnianhimoisia suunnitelmia Tulip Monsellalle. Näihin suunnitelmiin kuuluu noin 1 100 luksushuoneiston ja 150 taloudellisesti heikompiin osiin suunniteltujen asuntojen rakentaminen, jotka kaikki on yhdistetty harkitusti 11 tyylikkääksi torniksi. Lisäksi kaksi erillistä liikerakennusta täydentää tätä upeaa kehitystä.

Parveen Jain, Tulip Infratech Pvt Limitedin hallituksen puheenjohtaja, kommentoi Tulip Monsellan toisen vaiheen lanseerausta: ”Olemme tänään innoissamme voidessamme ilmoittaa merkittävistä kehityksestä, jotka esittelevät Tulip Monsellan matkaa kohti huippuosaamisen majakkaa kiinteistöalalla. Vaihe II on täällä uusille ostajille, mutta sitoumuksemme 200 ostajaa kohtaan, jotka ovat aiemmin sijoittaneet Vipul Oy:öön, on ennallaan ja varmistamme, että he saavat asuntonsa alun perin sovittuun paikkaan ja hintaan, jotka ovat sovittu etukäteen rakentajan kanssa. ”

Poikkeuksellisessa saavutuksessa Tulip Monsellan I-vaihe ei ole vain aikataulussa, vaan sen sanotaan olevan sitä edellä. Arvioitu toimitusaika 2030 on nyt saavutettu seuraavan kolmen vuoden aikana.

Tulip Monsellan II-vaihe lupaa rakentaa I-vaiheen menestykselle ja tarjoaa entistä laajemman ja monipuolisemman valikoiman asuinvaihtoehtoja. Tämä jännittävä lisäys kattaa 3,5 lakh neliöjalkaa ensiluokkaista kiinteistöä. Torneihin tulee useita kaksikerroksisia, luksusasuntoja ja kattohuoneistoja.

Tulip Monsellan kertomus on nuorentavaa – projekti, joka aikoinaan kohtasi sijoittajille taloudellisia vaikeuksia aiheuttavia haasteita, on nyt saanut uutta voimaa Tulip Infratechin johdolla. Se on herättänyt toivoa olemassa oleville ostajille ja luonut uusia mahdollisuuksia niille, jotka etsivät nykyaikaista ja ylellistä asumista Gurgaonin sydämessä.

Jain ilmaisi optimisminsa ja totesi: ”Tulip Monsellan elpyminen on valmis määrittelemään uudelleen Gurgaonin kiinteistömaailman. Tulip Monsella ei ole vain projekti; se edustaa lupausta. Olemme horjumatta sitoutuneet toimittamaan poikkeuksellista laatua, ja kiihtynyt edistymisemme kuvastaa omistautumistamme arvostettuja asiakkaitamme kohtaan.

Samankaltaiset artikkelit