Voit seurata ajokäyttäytymistä tällä sovelluksella ja pienentää liikennevakuutuslaskua. Tiedä kuinka se toimii

Zuno Driving Quotient

Zuno General Insurance on esitellyt ”Zuno Driving Quotient”, ainutlaatuisen ajopisteen, joka on saatavilla Zuno-sovelluksen kautta ja joka on suunniteltu nykypäivän mobiilitaitoisen asiakkaan syvälliseen ymmärtämiseen. Tämän aloitteen myötä Zuno-sovellus käyttää mobiilianturipohjaista telematiikkaa arvioimaan ajokäyttäytymistä ja antamaan ainutlaatuisen ajopisteen, mikä ohjaa liikenneturvallisuuden uudelle aikakaudelle, vakuutuksenantaja sanoi lausunnossaan.

Yhtiö sanoi, että Zuno Driving Quotient -aloite voisi olla vakuutusalan pelin muuttaja, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden arvioida ajotaitojaan ja saada objektiiviset pisteet. Sovellus havaitsee liikkeen ja laskee kattavan ajopisteen seuraamalla tekijöitä, kuten äkillistä jarrutusta, häiriintynyttä ajoa, ylinopeutta ja paljon muuta. Tämä pistemäärä ei ainoastaan ​​tarjoa arvokasta tietoa ajotottumuksista, vaan tarjoaa myös tien turvallisempiin ajokäytäntöihin. Yksinkertaisesti sanottuna, mitä paremmin ajat, sitä paremmat pisteet ovat ja sitä vähemmän maksat autovakuutuksestasi.

Käyttäjät voivat ottaa 15 päivän ajohaasteen lataamalla Zuno-sovelluksen ja lähteä itsensä löytämisen ja liikenneturvallisuuden matkalle. Osallistujat eivät vain koe omakohtaisesti Zuno Motor Insurancen poikkeuksellisia ominaisuuksia, vaan saavat myös arvokasta tietoa ajotaitoistaan. Vastaamalla tähän haasteeseen yksilöillä on mahdollisuus parantaa ajotottumuksiaan ja tehdä Intiasta turvallisempi paikka ajaa.

Shanai Ghosh, lääketieteen tohtori ja Zuno General Insurancen toimitusjohtaja, sanoi: ”Olemme innoissamme voidessamme esitellä Zuno Driving Quotientin, Intian ensimmäiset ajopisteet, jotka ovat saatavilla Zuno-sovelluksen kautta ja joka on suunniteltu tämän päivän älypuhelimille. Antamalla yksilöille mahdollisuuden paitsi ymmärtää, myös parantaa ajotaitojaan tekniikan avulla ja saada siitä palkkiota, muokkaamme myös vakuutusmaailmaa ja käynnistämme kulttuurisen muutoksen kohti vastuullista ajotapaa. Olemme sitoutuneet varmistamaan, että ”Intia ajaa paremmin Zuno Driving Quotientin avulla”, ja odotamme tulevaisuutta, jossa vastuullista ajamista kannustetaan ja juhlitaan.”

Osallistuaksesi tähän uraauurtavaan aloitteeseen lataa Zuno-sovellus ja rekisteröidy haasteeseen.

Kun lataat sovelluksen ja rekisteröidyt haasteeseen, sovellus alkaa seurata ajokäyttäytymistäsi mobiilipohjaisen telematiikkateknologian avulla.

Sovellus kerää tietoja ja arvioi ajotottumuksiasi 15 päivän aikana. Päivittäin käyttäjän ajokäyttäytyminen ja päivittäiset pisteet näkyvät sovelluksen kojelaudassa. Pisteet lasketaan kolmella parametrilla – jarrutuksen hallinta, ajotarkkailu ja nopeudenhallinta.

15 päivän arviointijakson lopussa käyttäjät saavat kattavan ajopisteen, nimeltä Zuno Driving Quotient. Käyttäjät, joilla on korkeat ajopisteet, voivat nauttia merkittävistä säästöistä Zuno Motor Policy -lisämaksusta.

Samankaltaiset artikkelit