Pakistan International Airlines peruutti 537 lentoa 11 päivässä! Onko se sulkemisen partaalla?

Pakistan Interntaional Airlines

Pakistan International Airlines (PIA) näyttää olevan sulkemisen partaalla, raportoi ANI lainaten pakistanilaista uutiskanavaa – ARY News. Lentoyhtiö on perunut yli 500 lentoa viimeisen 11 päivän aikana vakavan polttoainepulan vuoksi.

Miksi polttoaineesta on pulaa?

Puute johtuu siitä, että Pakistan State Oil (PSO) on vähentänyt polttoaineen toimitusta maksamattomien velkojen vuoksi, mikä johti 537 lentojen peruuttamiseen lokakuun 13. päivän jälkeen.

Noin 49 kotimaan ja kansainvälistä lentoa peruutettiin eri kaupungeista, mukaan lukien Karachista, Lahoresta, Islamabadista, Quettasta, Multanista, Peshawarista ja muista 26. lokakuuta. PSO:n päätöksellä leikata polttoaineen toimitusta Pakistan International Airlinesille on ollut valtava vaikutus, joka on vaikuttanut lentoihin, kuten ne Karachista Islamabadiin ja Karachista Turbatiin.

Motivoinnin sana

Näissä haastavissa olosuhteissa PIA:n toimitusjohtaja Amir Hayat kirjoitti työntekijöille motivoivan kirjeen, jossa hän korosti, että on tärkeää säilyttää yhteinen keskittyminen organisaation vaatimusten noudattamiseen ja ryhmätyön edistämiseen lentoyhtiön siirtyessä läpi taloudellisten vaikeuksien ja meneillään olevan yksityistämisprosessin.

ARY Newsin mukaan PIA maksoi äskettäin Pakistan State Oilille 220 miljoonan PKR (noin 789 000 USD) polttoainetoimituksesta tilanteen korjaamiseksi. PIA:n tiedottaja totesi, että lentoyhtiö on tähän mennessä maksanut PSO:lle 500 miljoonaa PSO:ta polttoainehuoltoa varten, mikä korosti, että päivittäisiä maksuja suoritetaan maksamattomien maksujen kattamiseksi.

PIA jatkaa polttoaineen hankintaa kannattaville reiteilleen, mukaan lukien kohteet Saudi-Arabiaan, Kanadaan, Kiinaan, Kuala Lumpuriin ja muihin kohteisiin, kun se pyrkii voittamaan tämän kriittisen käänteen.

Samankaltaiset artikkelit