Sairausvakuutus: Ratsastajat lisäävät terveyssuunnitelmiisi

HEALTH INSURANCE, HEALTH INSURANCE policy, HEALTH INSURANCE plans, health plan,

Lisävakuutukset tekevät yleisistä terveydensuojelusuunnitelmista kattavampia ja auttavat suojaamaan vakuutuksenottajaa ja hänen perhettään taloudellisilta vaikeuksilta lääketieteellisen hätätilanteessa. Tärkeitä sairausvakuutusmatkustajia ovat kriittisen sairauden, sairaalan käteisen tapaturman ja äitiysturvan vakuutukset.

Ratsastajien vaikutus sairausvakuutuksen kokonaismaksuun vaihtelee ratsastajan tyypin ja vakuutusyhtiön vakuutussääntöjen mukaan. Kriittisen sairauden kuljettaja nostaa palkkiota 10-20 %, sairaalan käteisratsastaja nostaa sitä 5-10 % ja äitiysratsastaja 1-5 %.

Rakesh Goyal, johtaja, Probus Insurance Broker, sanoo, että sairausvakuutuksen matkustajat tarjoavat lisäetuja ja kattavuuden perusvakuutuksen lisäksi, mikä antaa yksilöille lisäsuojaa erityistarpeisiin tai -tilanteisiin. ”Ihmisten tulisi harkita sairausvakuutusmatkustajien ottamista, kun heillä on erityisiä terveysongelmia tai elämäntapahtumia, kuten avioliitto, perheen perustaminen tai kun heidän perusvakuutusnsa ei kata tiettyjä ehtoja.”

Kattavuuden parantaminen

Perussairausvakuutuksella ei välttämättä ole suurta kattavuutta, joka kattaa kaikki sairauskulut. Lisäksi perussairausvakuutus ei välttämättä kata tiettyjä kuluja, kuten hammashoitoa, näönhoitoa tai vaihtoehtoista lääketiedettä. Pankaj Goenka, InsuranceDekhon B2B-liiketoiminnan apulaisjohtaja ja johtaja, sanoo, että perussairausvakuutuksella voi olla odotusaika olemassa olevien olosuhteiden vuoksi. ”Ratsastajat voivat auttaa lyhentämään odotusaikaa, jotta saat suojan olemassa oleviin olosuhteisiisi nopeammin. Ratsastajat voivat tarjota sinulle lisäetuja, kuten päivittäisen sairaalarahan ja kertakorvauksen kriittisen sairauden varalta.

Ratsastajatyypit

Yksilöiden tulee valita ratsastajat tarpeensa, peruspolitiikan laajuuden, perheen/oma sairaushistorian mukaan lähi- ja kaukaisessa tulevaisuudessa. Esimerkiksi kriittisen sairauden ratsastaja maksaa kertakorvauksen, jos vakuutetulla todetaan vakava sairaus, kuten syöpä, sydänkohtaus tai aivohalvaus. Ensimmäisen päivän sairausratsastaja luopuu odotusajasta olemassa olevien sairauksien, kuten verenpainetaudin, diabeteksen, astman ja hyperlipidemian, varalta. Tämä ratsastaja voidaan valita vakuutusta ostettaessa ensimmäistä kertaa.

Sairaalan käteisratsastaja maksaa päivärahan, jos vakuutuksenottaja joutuu sairaalaan. Tämä voi auttaa kompensoimaan sairaalahoidon taloudellista taakkaa, kuten ruoka-, kuljetus- ja majoituskustannuksia. Samoin äitiysratsastaja kattaa raskauden, synnytyksen ja vastasyntyneen hoidon kulut. Tapaturmaratsastaja maksaa kertakorvauksen vakuutuksenottajalle, jos hän on täysin/osittain vammainen tai kuolee onnettomuudessa. Tapaturman kuoleman sattuessa kertakorvaus maksetaan vakuutuksenottajan perheenjäsenelle/edustajalle.

Ratsastajat missä vaiheessa

Asiantuntijoiden mukaan on parempi valita mahdollisimman kattava terveyssuunnitelma, joka sisältää ratsastajat mahdollisimman varhaisessa iässä ja niin paljon kuin on varaa maksaa. Apaar Kasliwal, toiminnanjohtaja ja COO, PolicyBoss, sanoo tämän johtuvan siitä, että nuorempana keho on suhteellisen sairauksista vapaa, elämäntapasairaudet eivät ole hiipineet sisään ja näin ollen vakuutusyhtiöt ovat avoimempia tarjoamaan laajempia ja korkeampia vakuutusturvaa, mikä saattaa sisältää varoituksia. myöhemmässä elämänvaiheessa.

LAAJENTAA SUOJAUSSUUNNITELMAASI

  • Tärkeitä ratsastajia ovat kriittisen sairauden, sairaalan käteisen tapaturman ja äitiysturvan sairaat
  • Kriittisen sairauden kuljettaja nostaa palkkiota 10–20 prosenttia, kun taas sairaalan käteisratsastaja nostaa sitä 5–10 prosenttia
  • Ratsastajat voivat auttaa sinua lyhentämään odotusaikaa, jotta saat suojan olemassa oleviin sairauksiisi nopeammin

Samankaltaiset artikkelit