Pee Safe tekee yhteistyötä Indian Navyn kanssa tarjotakseen naisten hygieniatuotteita

On the occasion of the 38th NWWA Diwas, Pee Safe kits were presented to all women officers and Agniveers stationed in Delhi, with plans for distribution in all commands

Henkilökohtaisen hygienian ja hyvinvoinnin tuotemerkki Pee Safe tekee yhteistyötä Intian laivaston ja laivaston hyvinvointi- ja hyvinvointiyhdistyksen (NWWA) kanssa tarjotakseen naisten hygieniatuotteita naishenkilöstölle. Tämä yhteistyö on osa yhteisymmärryspöytäkirjaa, jonka Intian laivasto ja NWWA allekirjoittivat Pee Safen kanssa osana entisen hyvinvointialoitetta ”Women in White”. 38. NWWA Diwas -tapahtuman yhteydessä Pee Safe -pakkaukset esiteltiin kaikille Delhiin sijoitetuille naisupseereille ja Agniveereille, ja ne suunniteltiin jakelua kaikissa komentoissa. Sarja sisältää kuukautiskupin, sterilointisäiliön, kuukautiskupin höyrysterilointilaitteen ja kuukautiskupin pesuaineen.

”Intian laivaston vision ”All Roles, All Ranks” mukaisesti naisille NWWA on ymmärtänyt tarpeen varmistaa, että palveleva naishenkilöstö tuntee olonsa tervetulleeksi ja osallistavaksi kaikilta osin. Kuukautishygienia on yksi tällainen näkökohta, joka on ratkaisevan tärkeä naisten terveyden ja hyvinvoinnin kannalta, erityisesti asevoimissa palvellessaan sotalaivoissa, sukellusveneissä ja lentokoneissa. Tämä aloite tarjoaa ”naisillemme valkoisissa” kipeästi kaivattua hoitoa ja huomiota tunnustaen heidän omistautumisensa, joka ulottuu fyysistä mukavuutta pidemmälle, jopa aikoina, jotka perinteisesti edellyttäisivät lepoa. Tämän lajissaan ensimmäisen kumppanuuden tavoitteena on taata saavutettavuus ja kohtuuhintaisuus ja varmistaa, että tämä pieni askel vaikuttaa lukemattomiin ihmisiin ja edistää osallistavampaa ympäristöä”, Kala Hari Kumar, NWWA:n presidentti, sanoi.

”Pee Safe pitää suurena kunniana tarjota välttämättömiä naisten hygieniatuotteita Indian Naval Fraternitylle. Heidän omistautumisensa ja kova työnsä uskomattoman tärkeissä rooleissaan inspiroivat meitä todella. Sitoumuksemme tukea heidän hyvinvointiaan on edelleen horjumatonta, sillä pyrimme varmistamaan, että he saavat ansaitsemansa mukavuuden ja hoidon keskittyen samalla elintärkeään työhönsä koko kuukautiskierron ajan”, Pee Safen perustaja Vikas Bagaria sanoi.

Samankaltaiset artikkelit