SELITYS: Kuinka NFT:n murto-omistus voi kanavoida digitaalisen omaisuuden nousua – Digital Transformation News

On February 29, 2024 (1.08 pm, Indian Standard Time), the total fractional NFT market capitalisation stood at roughly 4 million

Siitä lähtien, kun non-fungible tokens (NFT:t) otettiin käyttöön, käyttäjät näyttävät löytäneen ”innovatiivisen” tavan lähestyä aloja, kuten peliomaisuutta, digitaalista taidetta ja kiinteistöjä. NFT:n omistamisesta aiheutuvien kustannusten uskotaan kuitenkin olevan keskustelunaihe, joka voi vaihdella miljooniin. Tämän torjumiseksi esille tuli murto-osien NFT:n käsite, joka viittaa yksittäisen NFT:n erotteluun osiin, jotta sillä voidaan käydä kauppaa erikseen. ”NFT:n murto-osa edustaa omistusosuuksien jakautumista NFT:ssä, jolloin useat sijoittajat voivat yhdessä omistaa osuuden NFT:stä. Konseptin tavoitteena on demokratisoida pääsy arvokkaaseen digitaaliseen omaisuuteen, jolloin ihmiset voivat sijoittaa omaisuuteen, joka muuten olisi taloudellisesti ulottumattomissa. Esimerkiksi 100 000 dollarin arvoinen digitaalinen taideteos voidaan jakaa 10 000 murto-osuuteen, joista kukin edustaa 10 dollarin osuutta. Useita lohkoketjuja pidetään sopivina murto-NFT:ille, joista merkittävimmät ovat Ethereum ja Tezos”, kryptovaluuttapörssin Unocoinin toinen perustaja ja toimitusjohtaja Sathvik Vishwanath kertoi FE TransformX:lle.

Ymmärrettyjen tietojen mukaan murto-osaiset NFT:t kuvataan osiointiprosessilla luoduilla ERC-20-tokeneilla. NFT:n erottamista varten se on ensisijaisesti liitettävä älysopimukseen, mikä johtaisi erilaisten ERC-20-tunnusten luomiseen ERC-721-tunnuksesta. Markkinatutkimuksen mukaan osittaminen auttaa sijoittajia saamaan lisää likviditeettiä NFT-sektorilla, mikä voi lisätä aktiivisten NFT-käyttäjien määrää. Mitä tulee muihin etuihin, murto-osien NFT:n katsotaan pystyvän luomaan lisää rahoitusjärjestelyjä. Markkinaraporttien mukaan murto-NFT:t voivat tarjota käyttötapauksia sellaisille aloille kuin metaverse, joissa NFT:t voidaan suunnata virtuaalisten kiinteistöjen ja niihin liittyvien digitaalisten omaisuuserien ostamiseen, pelaamiseen, missä NFT:itä voidaan hyödyntää moninpeleissä mahdollistamaan pelin sisäinen toiminta. omaisuuskauppaa ja kiinteistöjä, joissa NFT:illä voidaan tehdä sijoituksista kätevää ja taloudellista.

”Uskon, että NFT:n osittaminen voi lisätä likviditeettiä antamalla myyjille mahdollisuuden myydä osittain omistusosuutensa NFT:stä, jota muuten olisi vaikea myydä niiden korkeiden hintojen vuoksi. Fraktioinnissa pienimmistäkin sijoittajista voi tulla digitaalisen taiteen keräilijä ostamalla vain murto-osainen NFT. Hintalöytöä pidetään myös tärkeänä eduna murto-NFT:ssä, jossa tokenoidun omaisuuden hinta perustuu sen markkinakysyntään. Kun NFT:n hinta nousee, myös sen murto-osien arvo nousee. Näyttää siltä, ​​että lohkoketjun valinta murto-NFT-kaupankäyntiin riippuu digitaalisen omaisuuden hinnasta, yhteentoimivuudesta ja mahdollisista käyttötapauksista”, kryptovaluuttapörssin ja Web3.0-yrityksen Bitget Etelä-Aasian johtaja Jyotsna Hirdyani korosti.

29. helmikuuta 2024 (13.08 Intian normaaliaikaa) NFT-markkina-arvon murto-osa oli noin 264 miljoonaa dollaria, mikä merkitsee 35,9 prosentin nousua viimeisen 24 tunnin aikana kryptovaluuttatietojen kerääjän CoinGeckon mukaan. Kokoaja mainitsi myös, että 24 tunnin kaupankäynnin volyymi murto-NFT-sektorilla oli noin 55 miljoonaa dollaria, ja suurimmat nousivat The Doge NFT, Wen ja Feisty Doge NFT. Raporttien mukaan metaverse-yritykset, kuten Sandbox ja Decentraland, ovat tulleet murto-osaiseen NFT-maisemaan. Jopa Axie Infinity, NFT-suuntautunut online-videopeli, alkoi sallia murto-osia NFT:t pelipohjaisista NFT-resursseistaan, nimeltään Axies. Virallisesti saatavilla on 10 000 CryptoPunks NFT:tä, jotka saa ostaa erillisinä osina. Huhtikuussa 2021 50 CryptoPunkia tokenisoitiin Uniclyssa, NFT-markkinapaikalla, ja ne muutettiin 250 miljoonaksi uPunkiksi. Muita alustoja, joilla käyttäjät voivat ostaa murto-NFT:itä, ovat muun muassa Otis, Gate.io, Fractional.art, HashAxis. Lisäksi tulevaisuuden ennusteet osoittavat, että murto-osaiset NFT:t ovat siunaus sijoittajille, jotta he pystyvät ylläpitämään laskujaksoja, koska tämän luokan NFT:t sisältävät vähemmän riskejä. Sääntelyyn liittyviä huolenaiheita pidetään kuitenkin NFT:n tekijänä, koska niitä ei tunnusteta arvopapereiksi, jotka Securities and Exchange Commission (SEC) on aiemmin ilmoittanut.

”Tulevaisuuden ennusteet murto-osaisille NFT:ille sisältävät lisääntyneen käyttöönoton eri toimialoilla teknologiana
kypsyy, sääntelykehykset kehittyvät mukautumaan osaomistusrakenteisiin, ja
kehittyneempien alustojen ja työkalujen kehittäminen ositetun NFT:n hallintaan,
parantaa niiden hyödyllisyyttä ja saavutettavuutta”, Sumit Ghosh, yksi perustajista ja toimitusjohtaja, Chingari, Web3.0 suoratoistosovellus, päätti.

Samankaltaiset artikkelit