MulticoreWare isännöi vuosittain T&K-tapaamisen tärkeimpien akateemisten kumppaneiden kanssa ja korostaa uusimpia teknologiainnovaatioita

Going by MulticoreWare’s official website, it delivers software IP solutions and engineering services

MulticoreWare Inc., globaali teknologiayritys, joka tarjoaa ratkaisuja ja tuotteita, jotka liittyvät kääntäjiin ja kehyksiin, koneoppimiseen, tekoälyanalyysiin, sensorifuusiotekniikkaan, autonomiseen liikkuvuuteen ja videokoodausratkaisuihin, piti vuotuisen T&K-kokouksensa Coimbatoressa Tamil Nadussa.

MAGIC (MulticoreWare Academia Global Innovation Centre) -aloitteessa, joka on suunniteltu kehittämään tutkimusta, innovaatiota ja yhteistyösuhteita akateemisten kollegoiden kanssa, oli merkittävä edistysaskel. MulticoreWaren T&K-symposiumi toivotti tervetulleeksi edustajat MAGIC T&K -klustereista IIT Palakkadissa, Amrita Universityssä ja KAREssa (KARE). Kalasalingam Academy of Research & Education).

Tilaisuudessa AGK Karunakaran, MulticoreWaren toimitusjohtaja, totesi: ”Vuotuinen T&K-tapaamisemme akateemisten kumppaneiden kanssa on arvioida tekemämme hämmästyttävää työtä ja korostaa MulticoreWaressa kehittämiämme pioneeritekniikoita. Säälimätön pyrkimyksemme huippuosaamiseen tekoälyyn perustuvien algoritmien kehittämisessä sellaisilla aloilla kuin jalankulkijoiden käyttäytyminen, ennustaminen ja eleiden tunnistus sekä multimodaalisen sensorin datafuusioalgoritmien kehittäminen on edelleen ensiarvoisen tärkeää. Tapahtuman aikana klusterit tarjosivat näkemyksiä meneillään olevista projekteistaan, jotka kattavat erilaisia ​​​​alueita, kuten kääntäjiä ja optimointia heterogeenisille alustoille, koneoppimista ja uudelleenkonfiguroitavaa tietojenkäsittelyä sekä tutkat, LiDAR ja signaalinkäsittely ihmisen toiminnan etätunnistusta varten.

Lisäksi he esittelivät kykyjään Deep Neural Network (DNN) -mallien energiatehokkaassa kartoituksessa reunalaskentalaitteisiin, mallien pakkaamisessa, algoritmisessa keksinnössä redundanttien tiedonsiirron minimoimiseksi tietokoneen ja muistielementtien välillä. Kavitha, MulticoreWaren turvallisuus-, vaatimustenmukaisuus- ja prosessijohtaja, sanoi: ”Edellisen vuoden aikana T&K-aloitteemme ovat edistyneet merkittävästi, mikä on johtanut konkreettisiin tuloksiin. Jatkuva yhteistyömme MAGIC-laboratorioiden T&K-kumppaneiden kanssa tarjoaa jatkuvasti toisiaan rikastuttavia kokemuksia, mikä edistää jatkuvaa korkealaatuisten tulosten virtaa yhteisistä ponnisteluistamme.

Työmme energiatehokkaiden reunalaskentakiihdyttimien parissa voidaan käyttää sovelluksissa, kuten älykkäässä valmistuksessa, tietokonenäössä, puheentunnistuksessa ja lääketieteellisessä analyysissä ilman, että sinun tarvitsee muodostaa yhteyttä pilvijärjestelmiin. Ne mahdollistavat valvonnan, ajoneuvojen ja henkilöiden havaitsemisen reaaliajassa ilman yhteyttä pilveen tai vaarantamatta yksityisyyttä ja turvallisuutta.”

Samankaltaiset artikkelit