Alex Gluchowskia syytetään tekijänoikeusrikkomuksesta

Alex Gluchowski is the co-founder and CEO of Matter Labs

Alex Gluchowski, Matter Labsin perustaja, toimitusjohtaja, joka on zkSyncin luoja, kiisti kopioimasta liittämästä koodia Polygon Zerosta. On odotettavissa, että vastaus tuli sen jälkeen, kun nollatiedon skaalausyritys syytti zkSynciä koodin kopioimisesta Polygon Zero -järjestelmästä ilman mitään kohteliaisuutta, Cointelegraph totesi.

Polygon Zeron 3. elokuuta 2023 julkaiseman blogikirjoituksen perusteella uskotaan, että Matter Labs kopioi ”suorituskyvyn kannalta kriittisiksi komponenteiksi” heidän nollatietojärjestelmänsä nimeltä ”Plonky2”. Koodin odotettiin näkyvän Matter Labsin äskettäin julkaistussa ”Boojum” -testausjärjestelmässä. Oletettavasti sitä ei liitetty koodin alkuperäisiin tekijöihin.

”Lähdekoodin kopioiminen ja liittäminen ilman merkintää ja harhaanjohtavien väitteiden esittäminen alkuperäisestä teoksesta on avoimen lähdekoodin eetoksen vastaista ja vahingoittaa ekosysteemiä”, Polygon Zero selitti.

Lisäksi uskotaan, että Gluchowski kiisti väitteet mainitsemalla, että se ei vain kopioinut ja liittänyt koodia, Cointelegraph päätteli.

Samankaltaiset artikkelit