Ceipal tuo markkinoille edistyneitä VMS-ominaisuuksia henkilöstöön ja sen ulkopuolelle

Going by Ceipal’s official website, it’s an AI-driven, total talent acquisition platform

Business Wire India Ceipal, alan johtava, tekoälyllä varustettu kykyjen hankinnan alusta, julkaisi tänään alkuperäisen ja täysin integroidun VMS:nsä Procurewisen, joka tuo automatisoidut hankinta- ja kulujenhallintatyökalut henkilöstöpalveluyrityksille ja muille. Ceipal Procurewisen avulla mikä tahansa organisaatio voi hallita lahjakkuuksien toimittajia ja alihankkijoita edullisesti automatisoimalla koko lahjakkuuksien hankintaprosessin. Yhdeltä alustalta Ceipalin käyttäjät voivat kuratoida kykyjä, automatisoida ehdokkaiden sitoutumista ja aktivoida koko lahjakkuuden lähteestä riippumatta.

Henkilöstöalan ammattilaiset luottavat yleensä toimittajiin ja alihankkijoihin jopa 15 prosentissa tai enemmän liiketoiminnastaan. Antamalla keskisuurille ja suurille henkilöstövuokrausyrityksille mahdollisuuden automatisoida ja hallita koko lahjakkuuksien toimitusketjua yhdeltä integroidulta alustalta, Ceipal antaa asiakkailleen täydellisen näkyvyyden heidän lahjakkuuksien ekosysteemiinsä. VMS-ominaisuuksiensa lisäksi Ceipal tarjoaa kaikki työkalut, joita tarvitaan henkilöstöliiketoiminnan hallintaan ja kasvattamiseen tehokkaammin ja tehokkaammin, mukaan lukien alan johtavat ATS-, työvoimanhallinta- ja CRM-ominaisuudet, jotka ovat helposti ja natiivisti integroitavissa, sekä data-analytiikka, raportit. , laskutus, tuloskortit ja paljon muuta.

Procurewisea käyttävät henkilöstöyritykset voivat nyt helposti pätevöittää ja lähettää päteviä ehdokkaita, koordinoida ja seurata haastatteluja sekä hallita koko lahjakkuuksien hankinnan elinkaarta. Procurewise sourcing -ominaisuudet antavat käyttäjille mahdollisuuden: • Hallita toimittajan käyttöönottoa: varmistaa virtaviivaistetun ja priorisoidun työnkulun esivaltuuttamalla ja rekisteröimällä toimittajat digitaalisesti ja määrittämällä tasoja samalla kun automatisoi sopimusprosessi DocuSignin avulla.

• Pakota tärkeysjärjestyssääntöjä: Hallitse ja pakota prioriteettisääntöjä automaattisesti työnjaon ja ehdokkaiden lähetyksen aikana ja samalla virtaviivaistat toimittajien yhteistyötä ja poistat päällekkäisyyksiä.

• Laajenna rekrytointiprosessia: Laajenna rekrytointiprosessisi saumattomasti toimittajiisi, hyödyntämällä laajempaa potentiaalisten ehdokkaiden verkostoa ja lisäämällä palautetta.

• Paranna kykyjen saatavuutta: Yhdistä kaikki lahjakkuuden lähteet yhteen alustaan, jotta löydät helposti oikeat ehdokkaat oikeaan hintaan.

”Osaajien hankinnan edelläkävijöinä näemme jatkuvasti kasvavan tarpeen tuotteillemme ja palveluillemme henkilöstösektorilla ja sen ulkopuolella”, sanoi Ceipalin perustaja ja toimitusjohtaja Sameer Penakalapati. ”Jokainen henkilöstöpalveluyritys tarvitsee useita toimittajia tarjotakseen oikean yhdistelmän päteviä kykyjä. Parannamalla VMS-ominaisuuksiamme ja tuomalla ne laajemmalle asiakaskunnalle varmistamme, että monipuolinen ja pätevä kykytarjonta on käytännössä kenen tahansa saatavilla.”

Ceipal Procurewise tarjoaa myös vaikuttavan valikoiman kulujen hallintaominaisuuksia, mukaan lukien: • Palkkaaminen ja käyttöönotto: Luo ja muokkaa asiakirjoja ja työmääräyksiä, hyväksy työmääräyksiä ja hallitse sijoitteluprosessia yhdestä keskeisestä paikasta, varmistaen samalla vaatimusten noudattamisen.

• Työaikalomakkeet ja laskujen hallinta: Hallitse projektin kaikkia osa-alueita budjetin luomisesta virstanpylväiden toimitukseen sekä tuntiraporttien ja laskujen lähettämiseen ja hyväksyntään automaattisesti monitasoisella hyväksyntätyönkululla.

• Integroitu työvoimaekosysteemi: Hyödynnä vankat integraatiot, kuten DocuSign, QuickBooks ja ADP RUN, pitääksesi projektisi eteenpäin.

• Hallinto ja vaatimustenmukaisuus: Seuraa kaikkia toimittajasopimuksia niiden alkamisesta päättymiseen yhdestä kätevästä sijainnista yksinkertaisen, tehokkaan ja olennaisen noudattamisprosessin varmistamiseksi.

• Saumaton integrointi: Integroi Ceipal Procurewise täysin ja saumattomasti Ceipal-alustan kanssa, eliminoi siilot ja tarjoa keskitetyn valvonnan osaamisputkistasi, mahdollisista ehdokkaista, kokopäiväisistä ja ehdollisista työvoimasta sekä henkilöstötoimittajista.

• Advanced Analytics: Saat kattavan yleiskatsauksen tuottavuudestasi, kokonaiskulutuksestasi ja edistymisestäsi kymmenien sisäänrakennettujen ja mukautettavien toimialaraporttien, kojetaulujen, analytiikan ja toimittajien hintakorttien avulla, jotta voit tehdä tietoihin perustuvia hankintapäätöksiä.

”Ceipal Procurewise arvioi ja tarkastaa hakemukset automaattisesti puolestamme ja käyttää jopa päällekkäistä logiikkaa, mikä varmistaa, että oikealle toimittajalle annetaan oikea tunnustus jokaisesta sijoituksesta, jos ehdokasehdotuksia on päällekkäin”, sanoi MOURI Techin vanhempi johtaja Vishnu Goud B. ”Procurewise myös tarjoaa meille keskeisiä näkemyksiä ja räätälöityjä raportteja, jotka tekevät koko lahjakkuuksien hankinnan elinkaaren selkeästi näkyväksi, riippumatta lahjakkuuksien lähteestämme.”

Samankaltaiset artikkelit