Coinbase tekee 150 miljoonan dollarin takaisinostotarjouksen

Coinbase is a crypto exchange

Cointelegraphin mukaan kryptopörssi Coinbase loi tarjouksen 150 miljoonan dollarin velkojen takaisinosto-ohjelmaansa kysynnän jälkeen.

Coinbase mainitsi 21. elokuuta 2023 tehdyn ilmoituksen perusteella, että takaisinosto-ohjelman jälkeen sijoittajat ovat tarjonneet noin 50 miljoonan dollarin arvosta joukkovelkakirjoja verrattuna 150 miljoonan dollarin tavoitteeseen. Oletettavasti pörssi nosti tarjouksensa noin 3,625 prosenttiin vuonna 2031 erääntyvistä seteleistä 64,5 dollarin sentistä 67,5 senttiin dollarilta.

Velkakirjojen haltijat (”haltijat”), jotka ovat tehneet pätevästi ostotarjouksen eivätkä vetäneet pätevästi pois Velkakirjojaan ennen tarjousaikaa tai ennen sitä, ovat oikeutettuja saamaan ostettavaksi hyväksyttyjen Velkakirjojen muutetun vastikkeen. Velkakirjojen haltijat saavat myös kertynyttä ja maksamatonta korkoa pätevästi tarjotuille ja ostettavaksi hyväksytyille Velkakirjoille”, Coinbase selitti.

Lisäksi uskotaan, että huolimatta syytöksistä Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitean laittomien arvopapereiden myynnistä, Coinbase-osakkeet onnistuivat keräämään takaisin noin 50 % osakkeistaan ​​kanteen nostamisen jälkeen, Cointelegraph päätteli.

Samankaltaiset artikkelit