IFC sitoutui viime tilikaudella Intiaan 24 561 miljoonan rupiaan

financial year

Kansainvälinen sijoittaja IFC on sitoutunut ennätysmäärään 2,97 miljardia dollaria (24 561 miljardia rupiaa) 30 projektiin 30. kesäkuuta päättyneellä tilikaudella, mikä yli kaksinkertaisti sen lainamäärän maassa.

”Intia on edelleen IFC:n suurin maaportfolio, ja sen projektit yhdessä kumppaneidensa kanssa ajavat innovatiivisia rahoitus- ja ilmastoaloitteita, joilla saadaan aikaan laajamittainen vaikutus”, sijoittaja sanoi keskiviikkona antamassaan lausunnossa.

Tähän sisältyy Intian hiilidioksidipäästöjen vähentämispyrkimysten edistäminen valmistussektorilla, sähköajoneuvojen kotimaisen tuotannon lisääminen, julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuden lisääminen kehityksen vauhdittamiseksi, pääoman vapauttaminen kriittiseen energiainfrastruktuuriin, pk-yritysten rahoituksen saatavuuden parantaminen, ilmastolainojen nopeuttaminen uraauurtavan kestävyyden avulla. sidottu joukkovelkakirjalainat ja tukea vihreiden, kohtuuhintaisten asuntojen saatavuutta, se lisäsi.

Tällä viikolla IFC teki yhteistyötä Shriram Housing Financen kanssa edistääkseen vihreää kohtuuhintaista asuntorahoitusta maassa. Viime viikolla se sanoi sijoittavansa 100 miljoonaa dollaria IIFL Home Financeen.

IFC sitoi 30. kesäkuuta päättyneellä tilikaudella ennätykselliset 11 miljardia dollaria 108 projektiin Aasiassa ja Tyynenmeren alueella, mikä on 10 % enemmän kuin vuotta aiemmin. Se sisälsi 4,7 miljardia dollaria pitkäaikaista rahoitusta sen omalta tililtä, ​​3,4 miljardia dollaria mobilisaatiosta ja 2,9 miljardia dollaria lyhytaikaista kaupan ja toimitusketjun rahoitusta kauppavirtojen helpottamiseksi.

IFC:n omalla tilillä olevasta pitkäaikaisesta rahoituksesta 39 prosenttia sijoitettiin hankkeisiin, jotka auttavat torjumaan ilmastonmuutosta ja meren muovijätteitä, se sanoi. Projektit vaihtelivat sijoituksista Mongolian ensimmäiseen vihreään joukkovelkakirjalainaan ja siniseen rahoitukseen Thaimaassa, sähköajoneuvoihin Intiassa ja kestävään kehitykseen sidottuun rahoitukseen hinnoittelukannustimilla, jotka on sidottu energiasiirtymän tukemiseen Etelä- ja Kaakkois-Aasiassa, se lisäsi.

Alueen rahoituslaitoksille sidottiin ennätysmäärä 4,7 miljardia dollaria, joiden odotetaan parantavan pk-yritysten rahoituksen saantia tarjoamalla yli 1,6 miljoonaa lainaa, joilla on erityiset tavoitteet naisten omistamille yrityksille.
IFC:n sijoitukset rahoituslaitoksiin auttoivat myös parantamaan heikossa asemassa olevien ihmisten mahdollisuuksia saada vakuutuksia. Muiden hankkeiden odotetaan tarjoavan yli 500 000 lainaa kohtuuhintaisiin koteihin, joista monet ovat vihreitä asuntoja, mikä parantaa taloudellista osallisuutta koko alueella, se sanoi.

”Muiden haasteiden edessä Aasian ja Tyynenmeren alueen elinvoimaisella yksityisellä sektorilla on yhä tärkeämpi rooli auttamalla aluetta voittamaan suurimmat kehitysongelmansa”, sanoi Riccardo Puliti, IFC:n Aasian ja Tyynenmeren aluejohtaja. . ”Tämä ennätysvuosi vahvistaa alueellista johtajuuttamme yksityisen sektorin tukemisessa ja asettaa meidät toteuttamaan Maailmanpankkiryhmän Evolution Roadmapin tavoitteita”, Puliti sanoi.

Samankaltaiset artikkelit