YES Bank, IndusInd Bank tuo markkinoille tuotteita rajat ylittävien maksujen helpottamiseksi

banking

Yksityisen sektorin luotonantajat YES Bank ja IndusInd Bank lanseerasivat torstaina kukin yhden tuotteen rajat ylittävien maksujen helpottamiseksi, tiedotusvälineiden mukaan.

YES Bank on yhteistyössä BriskPen kanssa lanseerannut BriskPe A2A:n, joka tarjoaa ratkaisuja viejille ja maahantuojille. Tämän alustan avulla BriskPen asiakkaat voivat kerätä maksuja yli 36 ulkomaan valuutassa yli 180 maassa. Varat voidaan sitten muuntaa Intian rupioiksi ja maksaa suoraan heidän paikallisille pankkitileilleen Intiassa yhden arkipäivän kuluessa, lainanantaja sanoi. Tämä yhteistyö mahdollistaa nopeat rajat ylittävät maksut ja hyödyttää suuresti valmistus- ja palvelualoilla toimivia mikro-, pieniä ja keskisuuria yrityksiä (MSME).

”YES BANKin OPGSP Export API -rajapintojen perusteella tuote on asetettu määrittelemään uudelleen kansainvälisen kaupan maisema ominaisuuksilla, kuten reaaliaikainen transaktioiden käsittely ja välitön eFIRA-luonti. Tämän kautta pankki pyrkii myös myötävaikuttamaan hallituksen tavoitteeseen vahvistaa MSME-sektoria ja muuttaa Intiasta maailmanlaajuinen vientivoimalaitos ja yhtyä siihen vahvasti, sanoi YES Bankin digitaalisen ja transaktiopankkitoiminnan maajohtaja Ajay Ranjan.

IndusInd Bank on puolestaan ​​julkaissut virtuaalisen kaupallisen kortin Visan ja Juspayn kanssa. Luottokortilla on lisäsuojakerroksia, jotka voidaan määrittää kullekin tapahtumalle. Tuote on tehty vastaamaan yritysten ja matkailualan tarpeita, jotka tekevät monia varauksia useissa ulkomaan valuutoissa. Lisäksi käyttäjät voivat myös luoda virtuaalisia kortteja tai valtuuksia ulkomaanvaluutoissa, mikä suojaa emokortin numeroa. Jokainen virtuaalikortti voidaan täysin räätälöidä tapahtumakohtaisilla rajoilla ja myös vanhenemispäivät voidaan määritellä turvallisen maksukokemuksen varmistamiseksi.

”Teemme yritys- ja matkailualan ostajien ja toimittajien on helppo virtaviivaistaa maksuprosessejaan intuitiivisella, kitkattomalla, tokenisation-cum-AFA-säännösten mukaisella ja valmistaja-tarkistaja-työnkulkupohjaisella Virtual kaupallisella korttiratkaisullamme yhteistyössä Indusind Bank ja Visa”, sanoi Sheetal Lalwani, Juspayn perustaja ja COO.

Samankaltaiset artikkelit