Nainen löytää ”kuolleen hiiren” Hersheyn suklaasiirupista; yritys vastaa virusviestiin

Hershey's, Hershey's dead mouse, Hershey's chocolate syrup, chocolate syrup, Hershey's food, Hershey's news, Hershey's chocolate syrup news, viral Hershey's video

Äskettäisten Intian elintarviketurvallisuusongelmien keskellä Internetissä nousi toinen video, jossa perhe löysi kuolleen hiiren suljetun suklaasiirappipullon sisältä.

Eräs perhe jakoi äskettäin ahdistavan kokemuksen Instagramissa löydettyään kuolleen hiiren Zeptolta tilatun Hersheyn suklaasiirappipullosta. Prami Sridhar julkaisi videon, joka paljastaa, että kolme perheenjäsentä oli nauttinut saastuneen siirapin, joista yksi vaati lääkärinhoitoa.

Tapaus sattui viime kuussa, kun perhe tilasi siirapin brownie-kakkujen mukana. Epäily syntyi sen jälkeen, kun he huomasivat siirapissa pieniä hiussäikeitä, mikä sai heidät tutkimaan lisää. Kun pullo tyhjennettiin kertakäyttöiseen kuppiin, löydettiin kuollut hiiri. Videolla näkyy jopa perheenjäsen pesemässä hiirtä juoksevan veden alla varmistaakseen sen läsnäolon.

”Kaverit, olkaa tietoisia siitä, mitä syötte ja ruokit lapsenne. Tämä on erittäin huolestuttavaa ja mahdotonta hyväksyä. Olemme huolissamme terveysriskeistä ja laadunvalvonnan puutteesta. Ole hyvä ja korjaa tämä ongelma välittömästi. Vaadin täydellistä tutkimusta ja vakuutusta, että tämä ei toistu”, Sridhar kirjoitti viestissään.

Toisessa tapauksessa matkustaja Mathures Paul jakoi huolestuttavan kokemuksensa sosiaalisessa mediassa herättäen vakavaa huolta elintarviketurvallisuudesta Air Indian lennoilla.

”Air India -ruoka voi leikata kuin veitsi. Paahdetussa bataattisessa ja viikunapukussa piileskeli terältä näyttävä metallikappale. Tajusin sen vasta muutaman sekunnin pureskelun jälkeen. Onneksi mitään vahinkoa ei tapahtunut”, kirjoitti toimittaja Paul viestissään.

Paul kritisoi Air Indian catering-palvelua ja totesi: ”Tämä tapaus ei paranna kuvaa, jonka minulla on Air Indiasta. Entä jos metallipala olisi ollut lapselle tarjotussa ruoassa?”

Samankaltaiset artikkelit