Mahindra Finance astuu vakuutusten jakeluun – Pankki- ja rahoitusuutiset

Mahindra Finance

Mahindra ja Mahindra Financial Services (Mahindra Finance) tulevat yleis-, henki- ja sairausvakuutuksen jakeluliiketoimintaan.

Hallitus hyväksyi torstaina täydentävän vakuutustoiminnan hankkimisen ja hankkimisen henki-, sairaus- ja vahinkovakuutuksen alueilla – sekä ryhmä- että yksityishenkilönä.

Yhtiö sanoi pörssihakemuksessa, että päätös edellyttää Intian vakuutusalan sääntely- ja kehitysviranomaisen hyväksyntää ja Intian keskuspankin ja muiden sääntelyviranomaisten ei vastusta.

”Yritysvälityslisenssi auttaa yritystä monipuolistamaan tulonlähteitään”, Mahindra Finance sanoi pörssihakemuksessa ja lisäsi, että liiketoiminnan nettopalkkiotuotot voivat olla noin 0,1-0,2 prosenttia sen itsenäisestä keskimääräisestä omaisuudesta seuraavan kerran. -kolmeen vuoteen.

Yritys tekee 5-10 miljoonan ruplan alkuinvestoinnin teknologian käyttöönottoon, työvoiman palkkaamiseen, koulutukseen ja sertifiointikustannuksiin.

Viime aikoina monet pankkien ulkopuoliset lainanantajat ovat löytäneet Irdain ovelle yritysagentin lisenssejä. Koska he käsittelevät korkeita rahastokustannuksia, tällainen lisenssi antaa heille mahdollisuuden ansaita maksutuloja.

Capri Global Capital ilmoitti aiemmin tällä viikolla, että se on saanut Irdailta yritysagenttilisenssin. Myös Grihum Housing Finance, joka tunnettiin aiemmin nimellä Poonawalla Housing Finance, on hakenut yritysagenttitoimilupaa.

Samankaltaiset artikkelit