Airpay laajentaa jalanjälkeään Tansaniaan – Banking & Finance News

Digital Lending 101: How to apply for paperless loans with instant approval

Airpay, integroitu rahoituspalvelualusta, laajensi jalanjälkeään virallisella lanseerauksella Tansaniassa. Yrityksen mukaan lanseeraus perustuu yhteiseen sitoutumiseen teknologian hyödyntämiseen sosioekonomisen kehityksen edistämiseksi, kuten Intian ja Tansanian välisessä yhteisymmärryspöytäkirjassa (MoU) hahmotellaan. Bank of Tansania (BOT) on myöntänyt Airpaylle maksupalveluluvan.

Lisäksi yhtiö perustaisi myös Airpay-akatemian, hybridi-oppimisalustan, jonka tarkoituksena on antaa Tansaniassa asuville henkilöille digitaalisia, taloudellisia ja yrittäjyystaitoja. Airpaylla on nyt kaksi aluetoimistoa Tansaniassa.

Kunal Jhunjhunwala, Airpay Payment Servicesin perustaja ja toimitusjohtaja, sanoi: ”Tansania on yksi Afrikan nopeimmin kasvavista talouksista, ja se tarjoaa ainutlaatuisen lähtökohdan yleisafrikkaisille kasvutavoitteillemme. Pääministerimme Narendra Modin DPI-vision inspiroimana me Airpaylla pyrimme yhdessä Tansanian hallituksen kanssa rakentamaan maailmanluokan digitaalisen keskuksen, joka valtuuttaisi täysin uuden sukupolven teknologiataitoisia voimaantuneita kansalaisia ​​ja toimisi siten muuttava rooli sosioekonomisten vaikutusten edistämisessä ruohonjuuritasolla.”

Sansibarissa pidettyyn avajaisseremoniaan osallistui arvohenkilöitä, kuten Saada Salum Mkuya, Zanzibarin valtioministeri presidentin kansliasta (rahoitus ja suunnittelu); Binaya Srikanta Pradhan, Intian korkea komissio Tansanian yhdistyneelle tasavallalle; Yasmin Chali, Airpayn Tansania perustaja; tohtori Habiba Hassan Omar, pääsihteeri, presidentin kanslia, työ-, talous- ja investoinnit; Juma Burhan, Zanzibar Economic Empowerment Agency ZEEA:n pääjohtaja; ja Said Seif Said, Zanzibar eGovernance Agencyn toimitusjohtaja.

Neljässä maassa toimiva Airpay on sitoutunut laajentamaan kattavuuttaan ja palvelujaan yhteensä 12 maahan eri puolilla Afrikkaa. ”Tämä laajentuminen korostaa yrityksen horjumatonta sitoutumista talouskasvun, taloudellisen osallisuuden ja teknologisen kehityksen edistämiseen kaikkialla mantereella”, se sanoi.

Yrityksen perusti Kunal Jhunjhunwala ja se teki yhteistyötä yli 200+ rahoituslaitoksen ja yli 1000 liikekumppanin kanssa maailmanlaajuisesti. Alustan avulla asiakkaat voivat liikkua, tallentaa ja antaa rahaa monissa kosketuspisteissä, kuten verkossa, mobiilissa, puhelinkeskuksessa, IVR:ssä, sähköpostissa, tekstiviestissä ja kasvokkain yli 100 rahoitusvälineen kautta.

Samankaltaiset artikkelit