Bajaj Housing Finance tarjoaa asuntolainoja 8,45% vuodessa

Bajaj Housing Finance

Bajaj Housing Finance on julkistanut juhlallisen tarjouksen asuntolainoista, joiden vuosikorko on alkaen 8,45 % palkansaajille.

Juhlatarjous antaa mahdollisille asiakkaille mahdollisuuden hyötyä tasasuuruisista kuukausieristä alkaen 729 rupiaa lakhilta.

Tarjous on voimassa hakijoille, joiden luottopistemäärä on vähintään 750, sekä 13.9.-12.11. nostetuille asuntolainoille.

Lainoissa on monia ominaisuuksia, kuten räätälöidyt takaisinmaksuvaihtoehdot ja maksut 48 tunnissa, laina-aika jopa 40 vuotta ja mahdollisuus linkittää korko repokorkoon.

Tällä hetkellä pankkien ulkopuolisten lainanantajien tarjoamien asuntolainojen korko alkaa 8,50 %:sta vuodessa ja nousee 14,75 %:iin.

Ilmoitus tulee aikaan, jolloin useat lainanantajat julkaisevat tyypillisesti juhlatarjouksia Navratria ja Diwalia edeltävänä aikana.

Aiemmin Bank of Baroda ilmoitti käynnistävänsä ”BOB Ke Sang Tyohar Ki Umang” -juhlakampanjan, joka kestää joulukuun 31. päivään asti. Juhlatarjous sisältää neljän uuden säästötilin avaamisen, joissa on monia etuja ja myönnytyksiä.

Se sisältää myös houkuttelevan koron asuntolainoille, autolainoille, koulutuslainoille ja henkilökohtaisille lainoille.

Samankaltaiset artikkelit