DCB Bank käynnistää uudelleen suojatun luottokortin 31. joulukuuta mennessä – Banking & Finance News

DCB Bank, DCB Bank news, DCB Bank card, banking news, financial express news

DCB Bank todennäköisesti lanseeraa vakuudelliset luottokortit uudelleen joulukuun loppuun mennessä, toimitusjohtaja Murali Natrajan on sanonut.

Pankilla ei kuitenkaan ole välittömiä suunnitelmia lanseerata perinteisiä luottokortteja.

”Luottokorttiliiketoiminnassa nollatulos kestää kauan. Keskitämme resurssimme mieluummin tekemiimme yrityksiin, hän sanoi.

Suojatun luottokortin ominaisuudet ovat samanlaisia ​​kuin perinteisen luottokortin. Mutta nämä vakuudelliset kortit ovat vakuuksia, mikä tarkoittaa, että niitä tarjotaan kiinteää talletusta vastaan.

Vakuusluottokortti on erityisen suosittu yrittäjien keskuudessa, jotka eivät välttämättä ole oikeutettuja perinteiseen luottokorttiin.

”Suojatut luottokortit toimivat erittäin hyvin ennen Covidia. Nyt viemme jonkin aikaa testaamiseen, koska meidän on päivitettävä tekniikkaa”, hän sanoi ja lisäsi, että näitä kortteja myydään pankin konttoreiden kautta, eikä pankki aio tehdä tälle mitään ”yliviivaista” markkinointia. tuote.

Pankki tarjoaa esimerkiksi DCB Payless -luottokortin, suojatun luottokortin.

Pankin ennakot nousivat 19,1 % vuodentakaisesta (yoy) 37 276 biljoonaan 30. syyskuuta. Nettokorkomarginaali laski heinä-syyskuussa 3,69 prosenttiin vuoden takaisesta 3,88 prosentista. Jatkossa pankki aikoo pitää marginaalin 3,65-3,75 prosentissa.

”Nyt kun liiketoimintatilanne on kohentunut Covidin jälkeen, aiomme keskittyä enemmän yrityslainoihin ja vähemmän asuntolainoihin. Tämä antaa meille hieman paremmat marginaalit koko salkulle”, hän sanoi.

Pankin lainakannasta noin 44 % on asuntolainaa ja lähes 24 % lainakannasta maataloutta ja osallistavaa pankkitoimintaa.

Yrityslainojen lisäksi Natrajan uskoo, että asuntolainat, Kisan-luottokortti, traktorilainat ja mikrorahoituslainat ohjaavat pankin omaisuuden kasvua. Lisäksi pankin yhteislainakannan odotetaan kasvavan 20 % vuodessa.

Vaikka pankki toimii tällä hetkellä mikrorahoitussegmentissä yrityskirjeenvaihtajien kautta, se on avoin strategisille mahdollisuuksille.

Vastuupuolella pankki keskittyy vähittäismääräaikaistalletusten ja edullisien käyttötilisäästötilitalletusten (CASA) keräämiseen.

Käyttötalien säästötili (CASA) laski 30. syyskuuta 25,04 prosenttiin vuoden takaisesta 29,3 prosentista, mikä vastaa pankkialan yleistä kehitystä.

”Ohjaamme osan olemassa olevista toimipisteistä CASA:lle. Toiseksi, meillä on edelleen innovatiivisia tuotteita CASAssa, kuten cash-back, ja olemme eriyttäneet hinnoittelua eri kauhoissa”, hän sanoi ja lisäsi, että näiden vaiheiden pitäisi aluksi vakauttaa CASA ja sitten auttaa kasvattamaan sitä jonkin aikaa.

Samankaltaiset artikkelit