Sony PlayStation VR2 lanseerattiin Intiassa, hinta alkaa 57 999 rupiasta – Teknologiauutiset

Sony PSVR2 India launch

PlayStation VR2 on vihdoin julkaistu Intiassa, melkein 10 kuukautta sen jälkeen, kun se tuli myyntiin maailmanlaajuisilla markkinoilla. Se ei ole yllättävää PlayStation-tuotteen kannalta, mutta yllättävää on Sonyn hiljaisuus, sillä Intiassa lanseerattava PSVR2 vaikuttaa melko varsinaiselta. PSVR2 on listattu Sonyn virallisessa verkkokaupassa ShopatSC:ssä kirjoitushetkellä ja se on valmis lähetettäväksi ainakin kaikkiin kokeilemiin PIN-koodeihin, mikä tarkoittaa, että toisin kuin PS5 alkuaikoina, Sony ei mittaa. ostajien kiinnostus käynnistämällä ennakkotilaukset ensin, joten yleinen saatavuus näyttää paremmalta. (Tilauksemme oli valmis lähetettäväksi 15.12.2023 mennessä).

Sony PlayStation VR2 Intian hinta

Sony julkaisee PSVR2:n erillisinä ja Horizon Call of the Mountain -pakettimalleina. Vaikka tavallisen PlayStation VR2 -konsolin hinta on 57 999 ruplaa, PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain -paketti maksaa ostajat takaisin 61 999 ruplaa. Maailmanlaajuisesti PSVR2:n myyntihinta on 549,99 USD, mikä tarkoittaa karkeasti 46 000 rupiaa.

Sony PlayStation VR2:n purku

PSVR2:n mukana toimitetaan VR-kuulokkeet ja PS5:een yhdistävä kaapeli (Sony on vahvistanut, että uudet kuulokkeet eivät toimi vanhemman PS4:n kanssa), langattomat Sense-ohjaimet, joissa on hihnat ja kaapeli pariliitosta ja latausta varten, sekä stereokuulokkeet kolme paria kuulokkeita. PSVR2 ei vaadi toimiakseen muita laitteita paitsi PS5:tä, vaikka Sony on ilmoittanut ohjaimille latausaseman (ei tällä hetkellä saatavilla Intiassa), jonka voit ostaa erikseen.

Kuulokemikrofonissa on kaksi osaa – tähtäin ja sanka. Molemmissa on fyysiset painikkeet. Kiikaritähtäimessä, joka on pohjimmiltaan pallomainen alue edessä, on yksi painike itse tähtäimen säätämiseen ja valitsin, jolla linssit siirretään ylhäällä. Alareunassa on mikrofonin lisäksi virtakytkin ja toimintopainike, jotka mahdollistavat läpinäkyvyyden. Visiirissä on säätönuppi ja pikavapautuspainike keskellä. Voit kiinnittää siihen mukana tulevat kuulokkeet.

PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain -paketti
PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain -paketti

Kun haluat käyttää kuulokkeita, sinun on pidettävä kiinni kahdesta päästä ja vetämällä niitä ulospäin, minkä jälkeen voit tehdä tarkempia säätöjä saadaksesi parhaan istuvuuden. Kuulokkeet on suunniteltu toimimaan hyvin silmälasien kanssa, Sony sanoo.

Ohjaimet vastaavat kuulokkeiden orb-ulkoasua. Jokaisessa ohjaimessa on yksi PlayStation (PS) -painike. Suuntapainikkeita ei ole, mutta vasen ja oikea sauva ovat saatavilla jokaisessa ohjaimessa. Toimintopainikkeet on jaettu vasemmalle (kolmio ja neliö) ja oikealle (ympyrä ja risti) ohjaimille. Luo-painike on vasemmassa ohjaimessa, kun taas asetuspainike on oikealla. Saat myös L2/L1- ja R2/R1-painikkeet alapuolelle.

Sony PlayStation VR2:n tekniset tiedot, ominaisuudet

PSVR2-kuulokkeissa on kaksi 2000x2040p resoluution OLED-näyttöä, jotka pystyvät tukemaan 4K HDR -visuaalia jopa 120 Hz:n virkistystaajuudella. Toisin kuin ensimmäisen sukupolven mallissa, PSVR2:ssa on neljä sisäänrakennettua kameraa seurantaa varten, kun taas erilliset IR-kamerat voivat seurata silmääsi älykkäästi, jotta pelit näyttävät realistisemmilta. Näkökenttä on kasvatettu 110 asteeseen (verrattuna 100 asteeseen alkuperäisessä), ja foveated renderöinti voi teoriassa tarkoittaa parempaa graafista tarkkuutta.

Myös ohjaimet ovat saaneet ”sense”-muokkauksen, ja PS5:n DualSensen tavoin ne keskittyvät lisäämään uppoamisen tunnetta tuomalla ”tuntuman” peleihin haptiikan ja mukautuvien laukaisujen yhdistelmän avulla.

Samankaltaiset artikkelit