Standard Chartered avaa yksityisen pankkikeskuksen Chennaan

Standard Chartered Bank

Standard Chartered Bank avasi perjantaina yksityispankkikeskuksensa Chennaissa, joka on pankin viides yksityinen pankkikeskus Bengalurun, Delhin, Kolkatan ja Mumbain jälkeen. Private Banking -palvelu on suunniteltu korkean nettovarallisuuden ja erittäin korkean nettovarallisuuden (UHNW) asiakkaille, jotka tarjoavat tuotteita, neuvoja ja oivalluksia varallisuuden hallitsemiseen, kasvattamiseen ja suojaamiseen.

Lisäksi pankin private banking -asiakkaat saavat käyttöönsä ainutlaatuisia sijoitus-, varallisuus- ja pankkiratkaisuja. Se tukee heitä myös yksityispankkiirin, palvelupäällikön ja sijoitusasiantuntijan tiimillä, jolla on pääsy laajaan valikoimaan ratkaisuja heidän liiketoiminnan ja henkilökohtaisen varallisuuden kasvun jokaiseen vaiheeseen.

Nitin Chengappa, MD ja varakkaiden, yksityisten pankkien ja konttoriverkoston päällikkö, Standard Chartered Bank, Intia, sanoi: ”Yksi Intian vanhimmista globaaleista pankeista meillä on suhteita useiden sukupolvien ajalle ja siksi voimme keskittyä molempiin perinteiseen pankkiin. lähestymistapaa ja samalla tarjota räätälöityjä, objektiivisia ja kokonaisvaltaisia ​​neuvoja avoimen arkkitehtuurin alustan tukemana. Olemme innoissamme voidessamme avata uuden yksityispankkikeskuksemme Chennaissa. Tamil Nadu on merkittävä talous- ja rahoituskeskus, ja näemme tällä alueella paljon kasvupotentiaalia yksityispankkitoiminnassamme.

Standard Chartered Bank on toiminut Intiassa yli 160 vuoden ajan, joten se on yksi maan vanhimmista ulkomaisista pankeista. Pankilla on 100 konttorin verkosto 42 kaupungissa.

Pankaj Walia, Intian Standard Chartered Bankin yksityispankkitoiminnan johtaja, sanoi: ”Intian UHNW-väestö kasvaa nopeasti, ja tällä alalla on valtava mahdollisuus. Maan start-up-kulttuuri, jota tukevat vahva BKT:n kasvu ja uusi pääoma, on luomassa uutta miljardööriryhmää. Pankki tunnistaa asiakkaiden monipuoliset varallisuudenhoitotarpeet ja tuo siten pääsyn laajaan valikoimaan kokonaisvaltaisia ​​rahoitusratkaisuja globaalina universaalina pankkina asiakkaan henkilökohtaisen ja liikematkan jokaiseen vaiheeseen.

Samankaltaiset artikkelit