Polkadot-lohkoketju todistaa Circlen USDC:n lanseerauksen

Reportedly, USDC provides support for 14 blockchains

USD Coin (USDC), markkina-arvolla mitattuna toiseksi suurin vakaa kolikko, jatkaa suunnitelmaansa vahvistaa toimintaansa eri lohkoketjuissa. Viimeaikaisissa tapahtumissa stablecoin paljastettiin Polkadotissa, kuten Cointelegraph totesi.

Cointelegraphin mukaan Circle, USDC:n liikkeeseenlaskija, avasi USDC:n Polkadot-verkossa. Circlen verkkosivuston mukaan Polkadot-pohjainen USDC on käyttäjien ja kehittäjien käytettävissä, koska stablecoin on siirrettävissä Polkadotin parachaineihin. Ymmärrettyjen tietojen mukaan siirrot voivat tapahtua XCM-protokollan kautta Circle API:iden ja Circle Accountin avulla.

Cointelegraphin tietojen perusteella Polkadot USDC on kehitetty Polkadot Asset Hubissa. Raporttien mukaan tämä Circle-tili ja Circle-sovellusliittymät tukevat Polkadot Asset Hubin Polkadot USDC:tä, mikä määrittää, että käyttäjien tulee lähettää USDC Circle-tilillään Polkadot Asset Hub -lompakkoosoitteeseen ennen XCM:n käyttöä. ”Älä yritä tallettaa XCM:llä siirrettyä USDC:tä muusta parachainista kuin Polkadot Asset Hubista Circle-tilillesi, koska sitä ei ehkä voida palauttaa ja se voi johtaa varojen menetykseen”, Circle sanoi.

Lisäksi Cointelegraph totesi, että Polkadot on lisännyt tukea Yhdysvaltain dollarivakuudellisille vakaakolikoille. Tietojen mukaan USDC tukee 14 lohkoketjua, kuten Stellar, Solana, Ethereum, Tron, mm.

Samankaltaiset artikkelit