IBBI on avoin innovatiivisille ehdotuksille, jotka voivat vähentää viivästyksiä ja auttaa parantamaan palautumista

IBBI

Intian maksukyvyttömyys- ja konkurssilautakunnan (IBBI) puheenjohtaja Ravi Mital kehotti sidosryhmiä esittämään ehdotuksia, jotka voidaan sisällyttää politiikkaan viivästysten vähentämiseksi, ja sanoi lauantaina, että IBC on kehittynyt vuosien aikana ja NCLT on hyväksynyt yli 35 päätöstä kuukaudessa, mikä vähentää viivästyksiä IBC:n päätavoitteet eivät ole vain toipuminen, vaan myös elvyttäminen ja kuntouttaminen. Sitä pidettiin aina kriisinratkaisumekanismina eikä takaisinperintämekanismina”, Mital sanoi puhuessaan Assochamin 8. kansallisessa huippukokouksessa ”Insolvenssi- ja konkurssisäännöt ja arvostus”.

”Mottona oli saada yritys takaisin raiteilleen. IBC arvioidaan kuitenkin palautustilan perusteella”, hän lisäsi. Mittal sanoi: ”Yritämme nopeuttaa prosessia ja olemme avoimia sidosryhmien ehdotuksille.” IBC:n suora hyöty on toipuminen, mutta tiedät, että välillinen hyöty on vielä suurempi ja sitä kutsutaan käyttäytymisen muutokseksi. Sitä kutsutaan muutokseksi velkojan ja lainanottajan suhteen.

Viime vuonna National Company Law Tribunal (NCLT) hyväksyi kriisinratkaisusuunnitelmien enimmäismäärän, 180, ja takaisinperintä oli 36 prosenttia, hän sanoi ja lisäsi, että keskimääräinen takaisinperintä oli 32 prosenttia viimeisten 6-7 vuoden aikana. sanoi, on auttanut toipumaan yli 12 000 000 000 rupiaa vuodesta 2017 lähtien.” Meidän on oltava innovatiivisempia vähentääksemme viivästyksiä. Tietenkin muutosta tarvitaan. Jos vähennämme viivettä, toipuminen on parempi.

Nyt NCLT hyväksyy 35 suunnitelmaa kuukaudessa ja tällä vauhdilla, ja jos se voi jatkaa, se vähentää varmasti viivettä suuressa määrin”, IBBI:n puheenjohtaja lisäsi. Viivästykset tapahtuvat yleensä kunnostussuunnitelman hyväksymisen aikana, kun noin 30- IA:ita (väliaikaisia ​​hakemuksia) on jätetty 40, hän totesi. ”Yritämme selvittää tai analysoida viivästysten syytä eri tasoilla ja nopeuttaa prosesseja”, hän lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit