KGK Realty & Dhoot Infra toteuttaa Sare Gurugramin ratkaisusuunnitelman; hyödyttää 1200 asunnon ostajaa

KGK Realty & Dhoot Infra implement resolution plan for Sare Gurugram; to benefit 1200 home buyers

KGK Realty (India) Limitedin ja Dhoot Infrastructure Projects Limitedin konsortio on ilmoittanut Sare Gurugram -ryhmän asuntohankkeen ratkaisusuunnitelman onnistuneesta täytäntöönpanosta NCLT:n hyväksyessä suunnitelman 23. huhtikuuta. Konsortio on Eka Life Limitedin kautta otti yrityksen hallintaansa 24. heinäkuuta 2023 lähtien ja on investoinut tähän mennessä yli 140 miljoonaa rupiaa.

Se tuo kauan odotetun lopun yli 1 200 asunnonostajalle, joiden arvo on yhteensä 1 100 miljoonaa rupiaa, jotka ovat ostaneet kiinteistönsä tässä projektissa. Sare Homes, 47 hehtaarin hanke, isännöi 4 miljoonaa neliöjalkaa asuintilaa. Toisella 17 hehtaarin tontilla on lisäpotentiaalia 2 miljoonaa neliöjalkaa asuintilaa, joka on tarkoitus ottaa käyttöön vuonna 2024.

Sare Gurugram Private Ltd kehitti alun perin tätä ryhmäasuntoprojektia Sektorilla 92, Gurugramissa, kun se kohtasi taloudellisia vaikeuksia ja aloitti CIRP:n (Corporate Insolvency Resolution Process) maaliskuussa 2021, mikä johti toimituksen viivästymiseen 3 vuodesta 8 vuoteen. kodeista.

”Olemme ylpeitä saadessamme onnistuneesti toteuttaa Sare Gurugram Private Limitedin kriisinratkaisusuunnitelman. Säälimätön ponnistelumme ja päättäväisyytemme ovat saaneet hymyn niiden asunnonostajien kasvoille, jotka ovat odottaneet kotiaan vuodesta 2011 lähtien. Tämä saavutus korostaa sitoutumistamme kiinteistöalan huippuosaamiseen”, sanoo Eka Life Oy:n perustaja Ajay Munot.

”Ymmärrämme asunnonostajien unelmat ja toiveet, ja meille on ollut äärimmäisen tärkeää varmistaa, että yli 1200 Sare Gurugramin ostajaa näkee unelmansa toteutuvan. Kiitämme vilpittömästi kaikkia tähän matkaan osallistuneita sidosryhmiä ja keskitymme nopeuttamaan rakentamista, lakisääteisiä hyväksyntöjä ja asuntojen luovutusta asiakkaiden tyytyväisyyteen ennen sovittua aikataulua”, sanoi Piyush Dhoot Dhoot Infrasta.

CIRP-kaudella konsortio otti kehityspäällikön roolin ja työskenteli aktiivisesti hankkeen elvyttämiseksi. Osoituksena sitoutumisestaan ​​lupausten lunastamiseen saavutettiin merkittävä virstanpylväs 29. huhtikuuta 2023, jolloin he saivat 3. vaiheen ammatillisen todistuksen, joka kattaa miljoona neliöjalkaa tai 500 asuntoa, vähintään 9 kuukautta ennen vuonna 2023 tehtyä sitoumusta. Päätössuunnitelma.

Samankaltaiset artikkelit