Terveysteknologia-startuppi MediBuddy tekee voittoa 25. tilikaudella

industry news

Terveysteknologia-alusta MediBuddy odottaa kääntyvän kannattavaksi ensi tilikaudella useiden vuosien tappioiden kasvamisen jälkeen, sanoi Satish Kannan, yhtiön perustajajäsen ja toimitusjohtaja. ”Tänä vuonna painopiste on muuttaa Ebitda neutraaliksi ja jatkaa sitten kasvuaan. sieltä. FY25 mennessä olemme täysin kannattavia”, Kannan sanoi Fe. Tilikaudella 22 yhtiön nettotappio kasvoi Rs. 249,3 miljoonaa, enemmän kuin Rs. 102,8 miljoonaa edellisenä tilivuonna Private Circlen tietojen mukaan.

Tappioiden kasautumisesta huolimatta yhtiön ylälinjassa oli viime vuosina ollut vahvaa vuosikasvua pandemian aiheuttaman digitaalisten terveydenhuoltopalvelujen nousukauden vauhdittamana. Kokonaistulot 22. tilikaudella hyppäsivät 55 % 237,4 miljardiin, kun taas edellisenä vuonna myynti oli kasvanut yli kahdeksankertaiseksi. MediBuddy investoi voimakkaasti yritysostoihin ja laajentaa nykyistä tarjontaansa palvellakseen 30 miljoonan vahvaa käyttäjäkuntaansa. Viimeaikaisia ​​hankintoja ovat mm. vHealth, yhdysvaltalaisen sairausvakuutusyhtiön Aetnan intialainen haara ja teleterveysalusta Clinix.Kannan sanoi, että yritys on edelleen sitoutunut arvioimaan mahdollisia yritysostokohteita, mitä tukee äskettäinen 18 miljoonan dollarin rahoituskierros, joka on tarkoitettu yritysjärjestelyihin. aloitteita.

”Joten epäorgaanisen kasvun kannalta arvioimme mielenterveysalan, diabeteksen, naistenhoidon ja painonhallinnan yrityksiä”, hän totesi ja lisäsi, että keskusteluja käydään kahdesta mahdollisesta hankintakohteesta. Aiemmin DocsApp-nimellä tunnettu MediBuddy antaa käyttäjien tehdä varauksia. verkossa tai henkilökohtaisesti, järjestää sairaalahoitoa, tilata lääkkeitä ja laboratoriotutkimuksia ja muodostaa yhteys sairausvakuutukseen tai yrityksen terveydenhuoltosuunnitelmiin sovelluksen kautta. Sen käyttäjäkunnasta 60 prosenttia on yksityisasiakkaita ja loput yritys- tai vakuutusasiakkaita.

Sovellus tarjoaa tällä hetkellä pääsyn 7 000 sairaalaan, 5 000 laboratorioon, 2 500 apteekkiin ja 90 000 lääkäriin, Kannan sanoi ja lisäsi, että he keskittyvät lisäämään verkkosairaaloiden ja lääkäreiden määrää alustalla. ”Jatkamme investointeja teknologiaan, lisää verkkoihin ja brändin rakentamiseen”, hän sanoi. Sovellus tarjoaa tällä hetkellä pääsyn 7 000 sairaalaan, 5 000 laboratorioon, 2 500 apteekkiin ja 90 000 lääkäriin, Kannan kertoi ja lisäsi, että yritys keskittyy laajentaa sairaaloiden ja lääkäreiden verkostoa alustalla.

”Jatkamme investoimista teknologiaan, verkostojemme laajentamista ja brändin läsnäolon vahvistamista”, hän lisäsi. Yrityksen huippulinja kasvaa 95 prosentin vuosittaisella kasvuvauhdilla, ja käyttäjien vuosikasvu on 51 prosenttia. vuonna 22, Kannan sanoi. Suurin osa sen asiakkaista on kotoisin osavaltioista, kuten Bihar, Madhya Pradesh, Uttar Pradesh, Rajasthan ja Chandigarh. Vuonna 2015 lanseeratulla sovelluksella on sijoittajia, kuten Quadria Capital, Lightrock ja Bessemer Venture Partners. Tähän mennessä se on kerännyt yli 190 miljoonaa dollaria rahoitusta ja sen arvo on lähes 500 miljoonaa dollaria. Se kilpailee vilkkaalla terveysteknologian markkinoilla kilpailijoiden, kuten Practo, Tata’s 1 mg, MFine, Pharmeasy ja muiden kanssa.

Samankaltaiset artikkelit