Virginia ottaa käyttöön digitaalisen omaisuuden louhintasäännöt – Digital Transformation News

Cross-border crypto asset firms must make additional checks

Cointelegraphin mukaan Virginian osavaltion senaatti otti käyttöön lainsäädännön, joka määrittelee digitaalisen omaisuuden louhintaa ja liiketoimia koskevat määräykset ja niiden käsittelyn verolakien mukaisesti.

Lähteet paljastivat, että lakiehdotus vapauttaa digitaalista kaivostoimintaa harjoittavat yksityishenkilöt ja yritykset rahansiirtolupien hankkimisesta. Sen odotetaan myös suojaavan kaivostyöläisiä syrjinnältä kieltämällä teollisuusalueita kieltämästä digitaalisen omaisuuden louhintaa tai asettamalla tiukempia melumääräyksiä kuin teollisuusalueilla.

”Tämän luvun mukaista lupaa ei vaadita keneltäkään henkilöltä, joka harjoittaa digitaalisen omaisuuden 37 louhintaa, digitaalisen omaisuuden louhintaa tai digitaalisen omaisuuden kaivostoimintaa, sellaisina kuin nämä termit on määritelty § 38 15.2-2288.9”, Cointelegraph lisäsi.

Lisäksi lainsäädäntö kannustaa kryptovaluuttojen käyttöä jokapäiväisiin asioihin tarjoamalla veroetuja. Lakiehdotuksessa ehdotetaan, että 1. tammikuuta 2024 alkaen yksityishenkilöt voivat sulkea nettomyyntivoittonsa verotuksessa enintään 200 dollaria tapahtumaa kohden. Tämä poissulkeminen koskee voittoja, jotka saadaan digitaalisen omaisuuden käytöstä tavaroiden tai palvelujen ostamiseen.

Samankaltaiset artikkelit