Yhdysvaltalaiset listatut kryptoyritykset vauhdittavat Bitcoinin nousua – Digital Transformation News

Bitcoin's market value crossed Bitcoin's market value crossed $1 trillion for the first time since November 2021, according to CoinMarketCap.com trillion for the first time since November 2021, according to CoinMarketCap.com

Yhdysvalloissa listattujen kryptovaluuttayhtiöiden osakkeet nousivat 7–13 prosenttia ennen kellonsoittoa keskiviikkona, kun bitcoin ylitti 1 biljoonan dollarin markkina-arvon ensimmäistä kertaa yli kahteen vuoteen parantuneen sijoittajien mielialan myötä.

Bitcoinin hinnat ovat nousseet tasaisesti sen jälkeen, kun Yhdysvaltain arvopaperimarkkinaviranomainen hyväksyi ensimmäiset spot-bitcoin-pörssirahastot (ETF) viime kuussa. ETF-rahastojen lanseerausta on mainostettu alan pelinmuuttajana, joka tunnetaan jo vetovoimastaan ​​vähittäiskauppiaisiin, koska sijoittajat voivat nyt altistua bitcoinille ilman, että he omistavat omaisuutta suoraan.

”Uskomme, että bitcoinin parhaat päivät ovat edessä”, Bernsteinin analyytikko Gautam Chhugani sanoi. ”ETF on lisännyt legitiimiyden tunnetta, joka on toistaiseksi puuttunut kryptoalalta. Odotamme, että monet näistä uusista bitcoin-harrastajista allokoivat pääomaa tulevina päivinä, ja uskomme, että bitcoin-ETF:t tai bitcoin-kaivostyöt voisivat hyötyä.”

Salauspörssin Coinbasen osake nousi noin 7 %, kun taas kaivostyöntekijät Riot Platforms ja Bitfarms nousivat lähes 8 % ja 11 %. Bitcoinin markkina-arvo ylitti 1 biljoonan dollarin ensimmäistä kertaa sitten marraskuun 2021 tietoalustan CoinMarketCap.com mukaan. Viimeksi arvoltaan 1,08 biljoonaa dollaria sen arvo on yli kaksinkertainen Yhdysvaltain suurimman pankin JPMorgan Chasen markkina-arvoon verrattuna, ja se oli lähellä Meta Platformsin 1,17 biljoonaa dollaria. Suurin kryptovaluutta nousi 3,7 % 51 300 dollariin.

Samankaltaiset artikkelit