Bank of India MF:n tavoitteena on kerätä 500 cr usean omaisuuden allokaatiorahastosta NFO-kaudella – Banking & Finance News

National Pension System, Atal Pension Yojana, government employees, corporate bonds, government securities, top news, latest news, money news,

Bank of India Mutual Fund -rahasto pyrkii keräämään vähintään 500 miljoonaa rupiaa äskettäin lanseeratun usean omaisuuden allokaatiorahastonsa kautta ensisijaisen merkintäkauden aikana. Bank of India Multi Asset Allocation Fundin uusi rahastotarjous (NFO), joka avattiin merkityksi 7. helmikuuta, sulkeutuu 21. helmikuuta.

Uusi järjestelmä on suunniteltu sijoittajille, jotka tavoittelevat salkussaan alhaista volatiliteettia ja altistumista useille omaisuusluokille – osake, velka ja kulta – paremmalla tuotolla.

Varainhankintatavoitteesta Mohit Bhatia, Bank of India Investment Managers Private Ltd:n toimitusjohtaja, kertoi PTI:lle: ”Olemme pitäneet sisäisenä tavoitteenamme kerätä vähintään 500 miljoonan rupiaa jakelukanavimme kautta NFO-jakson aikana.” Hän sanoi, että uudella järjestelmällä pyritään vangitsemaan kolmen omaisuusluokan positiiviset puolet.

”Intian osakkeiden rakenteelliset näkymät ovat pitkällä aikavälillä edelleen melko hyvät. Lisäksi yleiset globaalien ja kotimaisten korkojen näkymät näyttävät viittaavan todennäköisyyteen laskevan liikkeen seuraavien vuosien aikana, mikä antaa hyvän syyn laadukkaalle velalle. Myös Intian sisällyttäminen globaaleihin joukkovelkakirjaindekseihin lisää suuren rakenteellisen positiivisen osuuden Intian velkaan”, Bhatia sanoi.

Lisäksi kulta omaisuusluokkana on toiminut hyvin suojana inflaatiota vastaan, ja osa tälle omaisuusluokalle näyttää toimivan hyvin hajauttajana pitkällä aikavälillä, hän lisäsi.

Multi Asset Allokation Strategia sisältää 35-40 prosentin sijoituksen osakkeisiin ja osakesidonnaisiin instrumentteihin, 45-55 prosenttia velka- ja rahamarkkinainstrumentteihin, 10-15 prosenttia Gold ETF:iin ja enintään 10 prosenttia yhtiön liikkeeseen laskemiin osuuksiin. REITit ja kutsut.

Jatkossa rahastotalo aikoo käynnistää ohjelmia Mid Cap- ja Focused-kategorioissa, koska näiden kahden segmentin kysyntä on vahvaa. Lisäksi he aikovat käynnistää muutaman passiivisen rahaston ja myös laajentaa velkapakettiaan todennäköisillä lanseerauksilla luokissa, kuten rahamarkkinarahasto, pankkitoiminta ja PSU-velkarahasto ja matalan keston rahasto, Bhatia sanoi.

Samankaltaiset artikkelit