Onko kryptovaluutta digitaalisen rahan tulevaisuus? – Digital Transformation News

About eight out of 10 e-commerce vendors in medical devices can offer crypto payments

Huolimatta kiivasta vuodesta, asiantuntijat uskovat, että kryptovaluutta näyttää olevan rahan tulevaisuus. Näyttää siltä, ​​että kryptovaluuttojen lisääntyvä hyväksyntä rahoitusjärjestelmissä on osaltaan edistänyt uskoa, että se on tullut jäädäkseen. Kryptotilan odotettu kasvu voi houkutella lisää käyttäjiä tarjoamalla parannetun omaisuuden hallinnan ja laajemman saavutettavuuden. ”Tänä vuonna odotetaan edistyvän, kohtaavan haasteita ja tervetulleeksi uusiin ideoihin digitaalisen rahan maailmassa. Kryptovaluuttoja pidettiin aikoinaan uutena ja kokeellisena ideana, ja nyt niistä näyttää muodostuneen rahan tulevaisuuden muokkaaja”, Crypfi.Io, kryptovaluuttojen kaupankäyntialustan toinen perustaja Pranav Srivan Elankovan kertoi FE-TransformX:lle.

Markkinatutkimusalustan Statistan vuoden 2022 alussa tekemän tutkimuksen mukaan noin kahdeksan kymmenestä lääkinnällisten laitteiden verkkokaupan toimittajasta voi tarjota kryptovaluuttapohjaisia ​​maksuja verkkosivuillaan vuonna 2024. Tietojen mukaan kuluttajat toivoivat vuoden 2021 lopulla käyttävänsä kryptovaluuttaa maksuvälineenä matkoille, kun taas enemmän kryptovaluuttapohjaisiin maksuihin keskittynyt toimiala oli luksustavarat. Uskotaan, että kryptovaluuttayhtiöiden ja kannattajien pyrkimykset lisätä tietoisuutta kryptovaluutta- ja lohkoketjuteknologiasta ovat olleet hedelmällisiä. Tämä tietoisuus johti lopulta siihen, että yli 15 % piti kryptovaluuttaa rahan tulevaisuutena, 11 % vaihtoehtona perinteisille rahoitusjärjestelmille ja 11 % digitaalisen omistajuuden tulevaisuutena markkinatutkimusalustan BanklessTimes.comin näkemysten mukaan.

Maailmanlaajuiset kyberrikollisuuden kustannukset voivat nousta 10,5 biljoonaan dollariin vuodessa vuoteen 2025 mennessä, mikä korostaa tarvetta tehostaa kyberturvallisuustoimenpiteitä Cybersecurity Venturesin näkemysten mukaan. Kyberturvallisuusuhkien näennäisen kasvun myötä kryptovaluutta hajautetun verkon käyttäjäpohjaisella avaimellaan tarjoaa turvallisen valuutanvaihtomuodon. Sen lisäksi, että tämä kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, sitä voidaan käyttää milloin tahansa ja missä tahansa. Yksi kryptovaluuttojen parhaista käyttötapauksista on, että se mahdollistaa nopean ja kustannusystävällisen varojen vaihdon. ”Blockchain, joka on digitaalisen omaisuuden, kuten kryptovaluutan, taustalla oleva teknologia, voi tarjota julkisen ja läpinäkyvän kirjanpidon kaikista tapahtumista, mikä vähentää vilpillistä toimintaa ja estää digitaalisen omaisuuden laittoman käytön. Digitaaliset varat voivat myös lisätä taloudellista osallisuutta ja tarjota nykyaikaisia ​​rahoituspalveluita pankkittomalle väestölle ympäri maailmaa”, Dhruvil Shah, teknologiajohtaja, Liminal Custody Solutions, automatisoitu ja digitaalinen omaisuuden säilytys- ja lompakkoalusta.

Reutersin näkemysten mukaan Bitcoin nousi yli 45 000 dollarin 2. tammikuuta 2024, ensimmäistä kertaa sitten huhtikuun 2022. Raporttien mukaan Bitcoin saavutti 21 kuukauden huippunsa, 45 532 dollaria, noussut 156 % viime vuonna vuodesta 2020. Se nousi viimeksi 2,5 % 45 318 dollariin, mutta on edelleen kaukana marraskuussa 2021 saavutetusta ennätyskorkeudesta, 69 000 dollarista. Tätä lukuun ottamatta eetteri oli 1.45. % korkeampi, 2 386 dollaria 2. tammikuuta 2024, 91 % vuonna 2023. ”Bitcoin aloitti 2024 vahvasti, sillä se ylitti 45 000 dollarin rajan ensimmäistä kertaa sitten huhtikuun 2022. Kryptovaluuttamarkkinoiden kokonaispääoma saavutti 1,75 biljoonan dollarin rajan. Bitcoin ja Ethereum johtavat ponnisteluja. Odotettu optimismi SEC:n ETF-hyväksynnän suhteen voi ohjata nykyistä markkinoiden nousua, sillä sen hyväksyntää odotetaan”, sanoi Shivam Thakral, digitaalisen omaisuuden pörssin BuyUcoinin toimitusjohtaja.

Asiantuntijat uskovat, että yksityisesti liikkeeseen lasketun kryptovaluutan epäonnistumisesta huolimatta muut digitaalisen rahan osat, kuten keskuspankin digitaalinen valuutta, tokenisoidut talletukset ja säännellyt vakaat kolikot, saattavat tuoda innovaatioita maksuihin. ”Tokenisoidut talletukset voivat vähentää selvitysriskiä päästä päähän maksuprosessin ydinselvityksen kautta. Läpinäkyvyys ja ohjelmoitavuus ovat myös luontaisia ​​tokenisoitujen talletusten mahdollistamille tapahtumille. Keskuspankkien digitaaliset valuutat (CBDC:t), erityisesti tukkukaupan CBDC:t, ovat saamassa jalansijaa rajat ylittävässä kaupassa ja pääomamarkkinoilla”, Sharat Chandra, yksi lohkoketjualustan India Blockchain Forumin perustajista, selitti ja lisäsi, että rahajärjestelmän tulevaisuus voi Katso CBDC:iden, tokenisoitujen talletusten ja hyvin säänneltyjen stabiilien kolikoiden rinnakkaiselo.

Raporttien mukaan kryptovaluuttakauppias Scott Melker korosti Crypto Newsissa, että Bitcoin voi nousta 54 000 dollariin lähipäivinä, kun SEC hyväksyy ETF:n. Lisäksi BTC voi nousta 50 000 dollariin kuukaudessa sen jälkeen, kun se on läpäissyt BTC spot ETF:n tammikuussa, Matrixportin näkemysten mukaan.

Kun globaali maisema tutkii digitaalisia valuuttoja, nopeampien maksujen ja alentuneiden kansainvälisten siirtokustannusten odotetut edut korostavat muutosmahdollisuuksia. Kuitenkin huolenaiheet, kuten liian monet digitaaliset valuuttavaihtoehdot, jyrkkä oppimiskäyrä, transaktiokustannukset, hintojen epävakaus ja Yhdysvaltojen (USA) CBDC:n hidas eteneminen, korostavat edessä olevaa monimutkaista matkaa. ”Kaiken kaikkiaan nykyiset kryptovaluuttamarkkinat voivat olla nousujohteiset, varsinkin kun Bitcoinin (BTC) puolittumistapahtuma lähestyy ja perinteisten instituutioiden kiinnostus BTC:hen kasvaa. Kryptovaluuttamarkkinoilla on kuitenkin suuri volatiliteetti. Vaikka on olemassa mahdollisuuksia saavuttaa varallisuusvaikutuksia, on myös suurempia markkinariskejä”, kryptokaupankäyntialustan Bitgetin tutkimuspääanalyytikko Ryan Lee totesi.

Samankaltaiset artikkelit