Veteraanipankkiiri Ashok Vaswani ottaa tehtävän Kotak Mahindra Bankin toimitusjohtajana – Banking & Finance News

Ashok Vaswani, Kotak Ashok Vaswani, Kotak Mahindra, Kotak Mahindra news, Kotak Mahindra MD CEO

Kotak Mahindra Bank sanoi maanantaina, että veteraanipankkiiri Ashok Vaswani on ottanut vastuun pankin toimitusjohtajana (MD) ja toimitusjohtajana.

Hän korvasi Dipak Guptan, joka oli väliaikainen toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja sen jälkeen, kun perustajajohtaja Uday Kotak erosi pankin johtajasta 1.9.2023 alkaen.

”Ashok Vaswani on ottanut tehtävän pankin toimitusjohtajana 1. tammikuuta 2024 alkaen”, Kotak Mahindra Bank sanoi viranomaisilmoituksessa.

Reserve Bank of India (RBI) hyväksyi lokakuussa 2023 Vaswanin nimityksen pankin toimitusjohtajaksi ja toimitusjohtajaksi kolmeksi vuodeksi.

Kuten Uday Kotak, hän on myös Sydenham College of Commerce and Economicsin alumni. Vaswani on myös pätevä kirjanpitäjä ja yrityssihteeri.

Vaswani oli työskennellyt Barclaysin kanssa viime aikoina. Tätä ennen Vaswani oli Pagaya Technologies Ltd:n presidentti – yhdysvaltalais-israelilainen AI Fintech -pelaaja.

Hänellä on todistettu kokemus kolmen ja puolen vuosikymmenen ajalta, aluksi Citigroupissa ja viime aikoina Barclaysissa.

Lisäksi viranomaisilmoituksen mukaan CS Rajan on ottanut vastuun pankin puheenjohtajana.

Rajanin nimitys osa-aikaiseksi hallituksen puheenjohtajaksi seuraa Prakash Apten eläkkeelle siirtymistä, jonka toimikausi päättyi 31.12.2023.

Rajan nimitettiin riippumattomaksi johtajaksi pankin hallitukseen 22.10.2022 alkaen.

IAS:n virkamies vuoden 1978 erässä, hän jäi eläkkeelle Rajasthanin hallituksen pääsihteerin tehtävästä vuonna 2016.

Samaan aikaan hakemuksen mukaan Eli Leenaars (koko nimi: Cornelis Petrus Adrianus Joseph Leenaars) on ottanut tehtävän pankin itsenäisenä johtajana 1.1.2024 alkaen.

Samankaltaiset artikkelit