Terveystehdas tekee yhteistyötä Urfi Javedin kanssa edistääkseen terveellisempiä leipävalintoja – Brand Wagon News

The promotional content will be shared across various digital platforms and media channels

Terveystehdas on ilmoittanut yhteistyöstä näyttelijä Urfi Javedin kanssa leipätuotteidensa edistämiseksi. Tämä kumppanuus on osa brändin pyrkimyksiä edistää terveellisempiä ruokailutottumuksia puolustamalla alkuperäistä Zero Maida -leipää. Aloitteen tavoitteena on saada laaja yleisö mukaan sosiaalisen median rullan kautta, jossa esiintyy Urfi Javed. Promootiosisältöä jaetaan eri digitaalisille alustoille ja mediakanaville terveellisempien leipävalintojen edistämiseksi.

”Näyttelijänä olen syvästi sitoutunut pysymään terveenä. Valitsen tietoisesti puhtaan syömisen, suosin gluteenittomia tuotteita, koska se on tapa terveellisempään suolistoon ja samalla edistän terveellisempiä elämäntapoja. Health Factoryn aloite innostaa millenniaaleja ja Z-sukupolvea suunnittelemaan leipävalintonsa uudelleen. On ollut suuri ilo olla mukana tässä kampanjassa, Urfi Javed sanoi.

The Health Factoryn ja näyttelijä Urfi Javedin yhteistyö edistää brändin leipätuotteita viestillä #Bread Badlo Aadat Nahi (Vaihda leipää, ei tapaa). Tämän aloitteen tavoitteena on muuttaa asenteita leivän kulutukseen eri alustoille jaettavan digitaalisen sisällön avulla.

Kampanjakela esittelee The Health Factoryn leipävalikoimaa korostaen, että nämä tuotteet eivät sisällä lisättyjä säilöntäaineita ja väriaineita. Urfi Javed johtaa sisällöntuotantoa sosiaalisessa mediassa ja kannustaa kuluttajia tekemään tietoisia valintoja päivittäisistä kulutustottumuksistaan.

Health Factoryn leipätuotteet, mukaan lukien Original Zero Maida Bread, ovat ostettavissa offline-tilassa yleisistä ja moderneista vähittäiskaupoista Mumbaissa, Delhi NCR:ssä, Punessa, Bangaloressa ja Chennaissa. Niitä voi ostaa myös verkosta verkkokauppaalustoilla, kuten Bigbasket, Zepto, Blinkit ja Swiggy Instamart.

ViserrysInstagram, LinkedIn, Facebook

Samankaltaiset artikkelit