Paytmin osakkeet putosivat 4 prosenttia, kun Payments Bankin toimitusjohtaja Surinder Chawla eroaa – Market News

Paytm Share Today:

Paytmin emoyhtiön One97 Communicationin osakkeet putosivat 4 prosenttia päivän alimmilleen 388 rupiaan sen jälkeen, kun Paytm Payments Bankin toimitusjohtaja Surinder Chawla jätti eroavansa.

Yhtiö kertoi vaihtohakemuksessa, että Chawla erosi henkilökohtaisista syistä. Hän haluaa myös ”tutkia parempia uranäkymiä”. Chawla vapautuu tehtävistään 26. kesäkuuta.

”Kuten aiemmin kerrottiin, lähes kaikki Yhtiön ja PPBL:n väliset sopimukset on irtisanottu 1.3.2024 ilmoittamamme mukaisesti, ja PPBL:n hallitus on muodostettu uudelleen viidellä riippumattomalla johtajalla, mukaan lukien riippumaton puheenjohtaja, eikä yhtiöstä ole ehdokkaita, 26. helmikuuta 2024 julkaisemamme tiedotteen mukaisesti. Jatkuvien ponnistelujemme mukaisesti Yhtiö jatkaa yhteistyötä pankkikumppanien kanssa parantaakseen kauppiaiden osto- ja UPI-palveluitamme”, yhtiö sanoi hakemuksessa.

One97 Communicationsin osakkeet ovat laskeneet vapaasti sen jälkeen, kun RBI ryhtyi toimiin Paytm Payments Bankia vastaan. Tällä hetkellä yritys toimii kolmannen osapuolen UPI-palveluntarjoajana, aivan kuten sen vertaiset PhonePe ja Google Pay.

Paytm-osakkeen hinta on laskenut 4,5 % viimeisen viiden päivän aikana ja yli 58 % viimeisen kuuden kuukauden aikana. Paytmin osake on pyyhkinyt pois sijoittajien varallisuudesta lähes 40 % viimeisen vuoden aikana ja 75 % viimeisen viiden vuoden aikana.

Vertailun vuoksi Nifty 50 on noussut 0,8 % viimeisen viiden päivän aikana ja yli 15 % viimeisen kuuden kuukauden aikana. Indeksi on tuottanut 29 % viimeisen vuoden aikana ja 95 % viimeisen viiden vuoden aikana, mikä on lähes kaksinkertaistanut sijoittajien rahat.

Samankaltaiset artikkelit