Bandhan Bank nimittää Ratan Keshin väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi – Banking & Finance News

bandhan bank, banking, industry, rbi, reserve bank of india

Yksityisen sektorin lainanantajan Bandhan Bankin hallitus hyväksyi lauantaina Ratan Kumar Keshin nimityksen pankin väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi ja toimitusjohtajaksi heinäkuun 10. päivästä alkaen. Nykyinen toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja Chandra Shekhar Ghosh jää eläkkeelle 9. heinäkuuta.

”Intian keskuspankin hyväksynnän ja nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan suosituksen perusteella pankin hallitus on tänään pidetyssä kokouksessaan hyväksynyt johtaja Ratan Kumar Keshin nimityksen. johtaja ja operatiivinen johtaja, pankin väliaikaisena toimitusjohtajana 10. heinäkuuta alkaen kolmen kuukauden ajaksi tai siihen asti, kunnes uusi toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja ottaa tehtävänsä sen mukaan, kumpi on aikaisempi”, pankki sanoi vaihtoilmoituksessa.

FE oli ilmoittanut 4. heinäkuuta, että pankin hallitus kokoontuu todennäköisesti tällä viikolla nimittääkseen uuden väliaikaisen toimitusjohtajan, ja johtajat Kesh ja Rajinder Kumar Babbar ovat käynnissä. Keshillä, joka oli pankin vanhin ED, oli etulyöntiasema.

Kesh tuli Bandhan Bankin palvelukseen ED:nä maaliskuussa 2023 ja toimii myös pankin operatiivisena johtajana. Hän on aiemmin työskennellyt ICICI Bankin, HDFC Bankin, Yes Bankin ja Axis Bankin kanssa.

Bandhan Bankin perustaja Ghosh ilmoitti huhtikuussa, että hän jää eläkkeelle kolmannen toimikautensa päätyttyä 9. heinäkuuta 2024. Hänellä on kuitenkin edelleen ”suurempi strateginen” rooli konsernitasolla.

Samankaltaiset artikkelit