Nirmala Sitharaman pyytää RRB:itä tehostamaan digitaalista päivitystä

Nirmala Sitharaman

Valtiovarainministeri Nirmala Sitharaman pyysi keskiviikkona alueellisia maaseutupankkeja (RRB:t) päivittämään digitaalisia valmiuksiaan ja kehotti Punjab National Bankia varmistamaan, että kaikki pankin RRB:t hankkivat digitaalisen käyttöönottokyvyn 1. marraskuuta mennessä.

”Arvostelukokouksessa unionin valtiovarainministeri painotti RRB:iden digitaalisten valmiuksien parantamista ja kehotti MD & toimitusjohtajaa @pnbindia varmistamaan, että kaikki @pnbindialla varustetut RRB:t hankkivat digitaalisen käyttöönottokyvyn 1.11.2023 mennessä”, valtiovarainministeriö twiittasi.

Sitharaman myös kehotti RRB:itä ryhtymään toimiin poistaakseen päällekkäiset Pradhan Mantri Jan Dhan Yojana (PMJDY) -tilit ja helpottaakseen omenanviljelijöiden varastotiloja erityisesti J&K:ssa ja Himachal Pradeshissa.

”Valtiovarainministeri sanoi myös, että pankkien tulisi kartoittaa RRB:t #MSME-klusterien kanssa ja panostaa enemmän maaseutukonttoreiden verkostoon @minmsme:n tunnistamilla klusterialueilla”, twiitissä sanotaan.

Sitharaman korosti Mudra Yojanan alaisen levinneisyyden lisäämistä ja taloudellista osallisuutta ja sanoi, että on laadittava tiekartta määrättyjen toimintojen suorittamiseksi ajallaan.

Samankaltaiset artikkelit