Tarvittava rahoitusvaje: Kotak Mahindra Bankin toimitusjohtaja Uday Kotak

Kotak Mahindra Bank, Kotak Mahindra Bank ceo, Kotak Mahindra Bank new ceo, rbi on Kotak Mahindra Bank

Hallitusten tulisi tarjota tappiotakauksia puhtaan energian siirtymiseen tarvittavan rahoituksen kautta, sanoi Kotak Mahindra Bankin toimitusjohtaja Uday Kotak lauantaina. Hän sanoi, että muutto vaatii myös huomattavan pääomapanoksen.

”Meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin mennä tuottoa odottavan pääoman ulkopuolelle. Pääoma, joka on valmis kantamaan tappioita; tämän on tultava yrityksiltä”, hän sanoi B20-huippukokouksessa.

”Meidän on myös varmistettava, että ratkaisu ei ole ongelmaa pahempi eikä pahenna sitä pitkällä aikavälillä.” Hän sanoi myös, että puhtaan teknologian aloitteiden rahoituksen on tultava yrityksiltä yhteistyössä hallitusten kanssa. Toinen panelisti korosti, että ilmastomuutoksen rahoittamiseen tarvitaan valtava määrä pääomaa.

Mark Carney, YK:n ilmastotoimista ja rahoituksesta vastaava erityislähettiläs, GFANZ:n yhteispuheenjohtaja ja Brookfield Asset Managementin siirtymäsijoittamisen puheenjohtaja ja johtaja, sanoi: ”Meidän on keskityttävä siirtymärahoitukseen, erityisesti haastavilla, vaikeasti hillittävillä aloilla. sekä näihin aloihin liittyvät työntekijät ja yhteisöt.” Hän sanoi, että 100-150 miljardia dollaria tulisi vuosittain virrata kehittyneistä maista nouseviin talouksiin auttamaan niitä siirtymään. Mark E Tucker, HSBC Holdings, Yhdistyneen kuningaskunnan ryhmän puheenjohtaja, sanoi, että HSBC on luvannut antaa 1 biljoona dollaria vuoteen 2030 mennessä ilmastonmuutokseen.

Samankaltaiset artikkelit