Kiina ottaa käyttöön uuden sosiaalisen luottojärjestelmän metaversumia varten

The new regulation could majorly influence telcos and tech firms

Cointelegraphin mukaan Kiina aikoo ottaa käyttöön sosiaalisen luottojärjestelmän kaltaisen järjestelmän metaversumiin ja muihin online-virtuaalimaailmoihin.

POLITICOn 20. elokuuta 2023 julkaisemien näkemysten perusteella valtion omistama tietoliikenneyritys China Mobile on ehdottanut digitaalista tunnusta. Tätä digitaalista tunnusta on odotettavissa kaikkien metaverse- ja online-virtuaalimaailman käyttäjien, jotka työskentelevät ”luonnollisten ominaisuuksien” ja ”sosiaalisten ominaisuuksien” parissa.

Ehdotuksen odotetaan ”pitävän virtuaalimaailman järjestystä ja turvallisuutta”. Oletettavasti tunniste säilyttää henkilökohtaisia ​​tietoja ja tunnistettavia merkkejä, mukaan lukien henkilön työpaikka, ja viittaa siihen, että tällaiset tiedot on säilytettävä pysyvästi ja jaettava viranomaisten kanssa, Cointelegraph lisäsi.

On odotettavissa, että jos lakiehdotus hyväksytään, sillä voi olla suuri vaikutus puhelin- ja teknologiayrityksiin. Lisäksi uskotaan, että Kansainvälisen televiestintäliiton (ITU) metaverse-ryhmä suunnittelee uusien standardien kehittämistä metaverse-palveluille, Cointelegraph totesi.

Samankaltaiset artikkelit